Žalba urodila plodom: Crvena zvezda pred punim tribinama dočekuje CSKA

Žalba crveno-bijelih u Nionu je urodila plodom, pa će CSKA gostovati na punom stadinou Rajko Mitić u šesanestini finala Lige Evrope 13. februara
165 pregleda 2 komentar(a)
Delije, Foto: Twitter
Delije, Foto: Twitter
Ažurirano: 05.02.2018. 08:44h

Fudbalski klub Crvena zvezda pred punim tribinama će dočekati CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope, piše Mozzart Sport.

Žalba crveno-bijelih u Nionu je urodila plodom, pa će CSKA gostovati na punom stadinou Rajko Mitić u šesanestini finala Lige Evrope 13. februara.

Disciplinci UEFA su poslije Zvezdine žalbe odlučili da skinu suspenziju sa Zvezdinog stadiona za meč sa CSKA i da beogradski klub kazne uslovno na dvije godine.

To znači da će Zvezdin satdion biti suspendovan u slučaju i najmanjeg incidenta u nardene dvije godine, tako da je ovo poslednja poruka iz UEFA tribini sa najvatrenijim navijačima crveno-bijelih.

Prije zvanične odluke o zatvaranja stadiona Zvezda je prodala 30.000 karata za duel sa Rusima.

Disciplinska komisija UEFA prvobitno je kaznila Crvenu zvezdu igranjem utakmice sa CSKA iz Moskve, u šesnaestini finala Lige Evrope, pred praznim tribinama.

Zvezda je tada kažnjena zbog ispada navijača na meču sa BATE Borusovom u Bjelorusiji, odnosno transparenta upućenom nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću i skandiranja njegovog imena.

Bonus video: