Oproštaj kapitena: Uz Budućnost - zauvijek

Mladi štoper je u januaru dogovorio transfer u zagrebački Dinamo, vrijeme za rastanak je došlo

2369 pregleda 4 komentar(a)
Stefan Milić, Foto: Savo Prelević
Stefan Milić, Foto: Savo Prelević

Stefan Milić napušta Budućnost - kao kapiten šampionske generacije.

Mladi štoper je u januaru dogovorio transfer u zagrebački Dinamo, vrijeme za rastanak je došlo.

Milić je na Instagramu je poslao poruku klubu i navijačima.

“Teškog srca govorim doviđenja svom klubu. Klubu koji je izvukao najbolje iz mene i učinio da se na terenu osjećam kao kod kuće. Uz Budućnost sam odrastao. Došao je taj dan da se sa njom rastajem. Međutim, taj rastanak je samo fizički, srcem ostajem uz nju i tamo ima posebno mjesto. 8 godina, punih truda, znoja, suza, doveli su me ovdje gdje sada jesam", napisao je Milić.

On se upisao u istoriju kao najmladji kapiten i, kako kaže, ponosno nosio traku.

"Sa svojim saigračima, koje bih prije nazvao drugom porodicom, osvojio kup Crne Gore prošle godine, a ove godine smo proslavljeni kao šampioni države. Ovo su samo neke od nezaboravnih uspomena kojih ima mnogo i koje će zauvijek ostati u mom sjećanju kao najbolji dio mene. Ponavljam, odlazim iz Budućnosti, ali sa sobom ću ponijeti sve lekcije, prelijepa sjećanja i riječima neopisive momente kao svoje korijene kojima ću se zauvijek ponositi i nadam se jednog dana vratiti", napisao je Milić.

On je poželio Budućnosti mnogo uspjeha u daljem periodu.

"Nastavite da pišete istoriju. Mene sada čeka da opravdam povjerenje koje mi je ukazao klub Dinamo i da svoj narod, zemlju i Budućnost ućinim ponosnim”, poručio je Milić.

Bonus video: