Ibrahimović najavio odlazak: Novi trener Milana? Ja ne znam ko je taj čovjek

"Ibra igra da osvoji nešto. U suprotnom ostaje kod kuće. U Milanu sam čisto iz emocije, igram praktično besplatno. Ova situacija oko koronavirusa je sve stopirala, možda mi to govori da bi trebalo da završim karijeru" rekao je Ibrahimović za Gazetu delo sport

8077 pregleda 1 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: AP
Ibrahimović, Foto: AP

Švedski superstar Zlatan Ibrahimović otkrio je da nakon samo šest mjeseci odlazi iz Milana, a kao razloge tog poteza objasnio je da sedmostruki prvak Evrope nije na visokom nivou kakav očekuje.

"Ibra igra da osvoji nešto. U suprotnom ostaje kod kuće. U Milanu sam čisto iz emocije, igram praktično besplatno. Ova situacija oko koronavirusa je sve stopirala, možda mi to govori da bi trebalo da završim karijeru" rekao je Ibrahimović za Gazetu delo sport.

"Ibrahimović je rođen da igra fudbal i dalje to dobro radi. Vidjeli smo ova dva mjeseca kako to radi. Vidjećemo šta će se desiti. Da budem iskren, teško ćete me vidjeti u Milanu naredne sezone. Ibra nije igrač za Ligu Evrope, a Milan nije klub koji pripada tom takmičenju", dodao je Ibra.

Prokomentarisao je i konstataciju novinara da će novi trener Milana biti Ralf Rangnik umjesto Stefana Piolija.

"Ko je to? Јa ne znam ni ko je taj čovjek", zaključio je Zlatan koji je u ovom periodu dao šest golova i nedavno srušio Јuventus 4:2 u derbiju Serije A.

Bonus video: