Ja sam Zlatan Ibrahimović i tek se zagrijavam za velike uspjehe

Nakon hvalospjeva za sjajnu igru protiv Atalante Ibrahimović arogantno poručio svima koji su ga slali u penziju na kraju sezone da "nije kao ostali"

4012 pregleda 6 komentar(a)
Ibrakadabra igrama i formom prkosi godnama i glasinama, Foto: AP
Ibrakadabra igrama i formom prkosi godnama i glasinama, Foto: AP

Atalanta nije izgubila od 20. januara, Milan je nepobjediv od obnove prvenstva. U prvom međusobnom duelu Atalanta je ponizila Milan 5:0...

Tada nije igrao Zlatan Ibrahimović! "Ibrahimović je onemogućio prepoznatljivu igru Atalante", reakcije su stručne javnosti nakon sinioćnjeg remija 1:1.

A šta misli Ibrahimović!?

"Mislite li da sam iscrpljen, da će se moja karijera uskoro završiti? Onda me ne poznajete. Cijeli život sam se morao boriti. Niko nije vjerovao u mene, pa sam morao vjerovati sebi".

"Neki su me htjeli slomiti, ali samo su me ojačali. Drugi su me htjeli iskoristiti, ali samo su me učinili pametnijim".

"I sada mislite da sam iscijeđen? Svima vama poručujem - nisam poput vas. Ja sam Zlatan Ibrahimović i tek se zagrijavam“, rekao je 38-gpdišnji napadač.

A da je daleko od toga da je iscijeđen, Ibra je pokazao u posljednejm napadu nadokande kada je u svom stilu - nogom pokupio loptu iznad glave i spriječio poraz Milana.

On je u 16 nastupa za Milan u Seriji A, postigao 7 golova i upisao 4 asistencije, ali je sinoć pokazao koliko je dobar i u odbrani.

Bonus video: