Real je za 30 dana "doveo" 40 fudbalera

"Marka" je precizno izračunala da se za 30 dana u vezu sa Realom dovodilo 40 fudbalera, koji su, navodno, na listi pojačanja za zimski ili ljetnji prelazni rok
2 komentar(a)
Santjago Bernabeu, Foto: Beta-AP
Santjago Bernabeu, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 01.02.2018. 12:35h

Januarska fudbalska pijaca završena je sinoć u ponoć, a prvi transfer period u 2018. godina prošao je mirno u Madridu.

Očekivala se reakcija Reala, zbog slabog prvog dijela sezone, ali Zidan je od prvog dana govorio da neće dovoditi igrače.

To, međutim, nije spriječilo agente, a posebno medije, da bukvalno svaki dan plasiraju priče o interesovanju Reala, namjeri da se pojača.

"Marka" je precizno izračunala da se za 30 dana u vezu sa Realom dovodilo 40 fudbalera, koji su, navodno, na listi pojačanja za zimski ili ljetnji prelazni rok.

"Klub je dobijao i ponude agenata, ali su mediji bili ti koji su stvarali sliku da se Real interesuje za fudbalere i o kojim je fudbalerima riječ", navodi "Marka".

List tvrdi da je jedina ozbiljna priča bila oko Maura Ikardija, o čemu, posredno, svjedoče i riječi argentinskog selektora Horhea Sampaolija.

"Real prati Maura i on to zna. I prija mu interesovanje, razmišlja šta da radi", rekao je Sampaoli.

Interesantan je bio i golman Bilbaoa Kepa, a sve ostalo su bile čiste spekulacije, koje služe i za podizanje cijene za igraće za koje se Real, navodno, interesuje.

Naravno, u centru pažnje bio je "dogovor" oko transfera Nejmara iz PSŽ-a, a pominjali su se Salah, Kavani, Bonući, Gonsalo Guedeš, pa i Škrinijar, Lautaro Martines...

"Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi šta će Real preduzeti na ljeto", ističe "Marka".

Bonus video: