Stefan Savić pred nastavak Lige šampiona: Mislimo samo na Lajpcig

"Kolćonerosi" igraju sa Lajpcigom 13. avgusta jedan meč četvrtfinala, nakon što su u martu u prvoj eliminacionoj rundi bili bolji od branioca trofeja Liverpula

2937 pregleda 4 komentar(a)
Stefan Savić, Foto: AS
Stefan Savić, Foto: AS

Stefan Savić je na mini odmoru, nakon uspješno završene sezone u La Ligi i izborenog plasmana u Ligu šampiona sa Atletikom.

Za Savića i njegove saigrače slijedi najveći izazov - napad na titulu prvaka Evrope, na završnom turniru elitnog takmičenja u Lisabonu.

"Kolćonerosi" igraju sa Lajpcigom 13. avgusta jedan meč četvrtfinala, nakon što su u martu u prvoj eliminacionoj rundi bili bolji od branioca trofeja Liverpula.

"Jedva čekamo Ligu šampiona, bili smo blizu dva puta, ali nismo uspjevali. Teorijski imamo tri utakmice, nikome neće biti lako. Liga šampiona je teška, sve ekipe su sjajne, mi ne gledamo dalje od Lajpciga", kazao je Savić za "As".

Naš reprezentativac ističe da u jednom meču nema favorita.

"Pola pola je. Znamo kakva je Liga šampiona i ne slušamo prognoze i ono što se priča. Lajpcig je eliminisao Totenhem, prošlogodišnjeg finalistu. Svi koji prate fudbal znaju koliko je to dobar i intenzivan tim", ističe Savić.

Atletiko je igrao odlično nakon pauze.

"Dobro smo se spremili tokom karantina, bili smo u stalnoj komunikaciji sa profesorom Ortegom. Bili smo spremni i mentalno, što je veoma važno u ovoj situaciji i pred Ligu šampiona", naglasio je Savić.

Bonus video: