Camaj predstavljen u Mađarskoj: Sanjao sam ovaj trenutak

"Konačno sam dobio priliku da se oprobam u inostranstvu i pokušaću da opravdam povjerenje kluba i da pokažem kvalitet koji imam", kazao je Camaj

2287 pregleda 2 komentar(a)
Camaj na predstavljanju, Foto: Privatna arhiva
Camaj na predstavljanju, Foto: Privatna arhiva

Doskorašnji napadač Iskre Driton Camaj (23) predstavljen je danas kao novi fudbaler mađarskog prvoligaša Kišvarde, sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Camaj je danas prošao medicinske preglede i stavio se na raspolaganje stručnom štabu svog novog kluba.

"Otkada sam počeo kao dijete od šest godina u školi fudbala Malesija, sanjao sam ovaj trenutak. Konačno sam dobio priliku da se oprobam u inostranstvu i pokušaću da opravdam povjerenje kluba i da pokažem kvalitet koji imam. Zahvalio bih se Iskri, predsjedniku Šaranoviću na korektnosti, zahvalio bih se treneru Nedoviću i njegovom stručnom štabu i želim im sve najbolje u novoj sezoni, kako u Evropi tako i u domaćem prvenstvu. Posebnu zahvalnost dugujem mojim agentima Dejana Pekoviću i Vladanu Filipoviću, koji su mi i u ovom teškom momentu pandemije pomogli da ostvarim transfer", kazao je Camaj.

U dosadašnjoj karijeri igrao je za Budućnost, Inter Zaprešić, Dečić, Lovćen i Iskru.

"Ovo je dobra šansa za Camaja da na kvalitetan način predstavi sebe i crnogorski fudbal u inostranstvu i da na kvalitetnijem nivou pokaže i dokaže svoj talenat", kazao je agent Dejan Džaja Peković.

Bonus video: