Božović: Priznanje dijelim sa saigračima, cijelim klubom

"Hvala svima koji su glasali za mene, ovo priznanje posebno znači jer ga dodjeljuju moje kolege - fudbaleri, oni s kojima se nadmećem svakog vikenda", kazao je Draško Božović

8078 pregleda 35 reakcija 8 komentar(a)
Draško Božović "panjenkom" pogađa iz penala protiv Zete, Foto: Luka Zeković
Draško Božović "panjenkom" pogađa iz penala protiv Zete, Foto: Luka Zeković

Vezista Budućnosti Draško Božović je četvrti laureat u anketi Sindikata profesionalnih fudbalera Crne Gore (SPFCG) za najboljeg igrača sezone Telekom 1. CFL-

Igor Ivanović je dva puta zaredom bio najbolji, oba puta kao igrač Sutjeske, a jednom Nikola Krstović, koji je igrao za Zetu.

Božović je u anketi u kojoj su učestvovali prvoligaški fudbaleri dobio 43 glasa, a iza njega su se na­šli Mar­ko Ćet­ko­vić (Sutjeska) s 32 i Igor Ivanović (Budućnost) s 9 glasova.

"Hvala svima koji su glasali za mene, ovo priznanje posebno znači jer ga dodjeljuju moje kolege - fudbaleri, oni s kojima se nadmećem svakog vikenda, i koji definitivno najbolje znaju da cijene sve kroz šta prolazimo na terenu", kazao je Božović, poručivši da ovo nije individualna, već klupska nagrada.

"Podijelio bih je s mojim saigračima iz Budućnosti, s cijelim klubom. Da nije njih, ništa ne bih mogao da uradim. Imali smo fenomenalnu sezonu, osvojili smo titulu, žao mi je što nismo imali šansu i da uzmemo duplu krunu, ali kreće nova sezona u kojoj ćemo nadam se i to uraditi. Dakle, zasluge idu mojim saigračima, trenerima, direktorima, predsjedniku, naravno i navijačima, za koje se nadam da će uskoro opet biti s nama", kazao je 32-godišnji Draško Božović.

Bonus video: