Profesionalni ugovori za petoricu igrača Budućnosti

Podgorički klub je objavio da je dao profesionalne četvorogodišnje ugovore Balši Banoviću, Danilu Markoviću, Vasiliju Terziću i Balši Sekuliću, dok se na trogodišnju vjernost klubu obavezao Driton Camaj
134 pregleda 0 komentar(a)
FK Budućnost profesionalni ugovori, Foto: Fkbuducnost.me
FK Budućnost profesionalni ugovori, Foto: Fkbuducnost.me
Ažurirano: 29.01.2018. 15:43h

Fudbalski klub Budućnost je u januarskom prelaznom roku pažnju posvetio statusu najtalentovanije djece.

Tako je podgorički klub objavio da je dao profesionalne četvorogodišnje ugovore Balši Banoviću, Danilu Markoviću, Vasiliju Terziću i Balši Sekuliću, te da se na trogodišnju vjernost klubu obavezao Driton Camaj.

Pored pomenute petorice igrača, Budućnost je nedavno potpisala stipendijske ugovore i priključila prvom timu Dušana Bakića, Igora Vukčevića, Miloša Brnovića i Petra Radulovića.

Oni su tako krenuli stopama vršnjaka koji su ranije potpisali stipendijske ugovore - u pitanju su Stefan Milić, Nikola Kumburović, Bojan Roganović, Marko Tući i Luka Malešević.

"Fudbalski klub Budućnost će i u narednom periodu pažljivo i stručno analizirati i pratiti razvoj naših najtalentovanijih igrača kako bi im pružio svu neophodnu podršku na njihovom putu ka prvom timu i vjerujemo uspješnim fudbalskim karijerama. Želja nam je da što veći broj prvotimaca bude proizvod naše omladinske škole i na tom poslu ćemo nastaviti da predano radimo", saoošteno je na sajtu aktuelnog šampiona.

Bonus video: