brazilac se ne mijenja

Ronaldinjo ne miruje ni u "zlatnom kavezu": Lude žurke, top modeli, skupa vina u kućnom pritvoru

Dok čeka 24. avgust kada bi trebalo da sazna da li će na slobodu poslije skoro šest mjeseci, Ronaldinjo uživa u "zatočeništvu" luksuznog hotela Palmaroga u Asunsionu

8513 pregleda 48 reakcija 3 komentar(a)
Ronaldinjo, Foto: Twitter
Ronaldinjo, Foto: Twitter

Ako je neko mislio da će boravak u zatvoru, pa u kućnom pritvoru, promijeniti životne navike velikog fudbalskog majstora i boema - grdno se prevario, bar tako tvrde paragvajski mediji.

Dok čeka 24. avgust kada bi trebalo da sazna da li će na slobodu poslije skoro šest mjeseci, Ronaldinjo uživa u "zatočeništvu" luksuznog hotela Palmaroga u Asunsionu.

Društvo mu, tvrde mediji, svako veče prave djevojke, koje automobilima sa zatamnjenim staklima stižu na parking hotela, na Ronaldinjove hotelske zabave.

"Kako je zbog koronavirusa, broj gostiju u hotelu minimalan, Ronaldinjo ima svu komociju i sve što želi praktično samo za sebe - bazene, đakuzije, saune... Tu se provodi sa djevojkama, koje mu dolaze svaku veče i koje su, očito je, modeli i eskort dame", piše dnevni list "Hoy".

Navodi se i da ovakav luksuzni boravak u kućnom pritvoru, Ronaldinja i njegovog brata Roberta Asisa ne košta ništa, već da se dodatne troškove - uključujući djevojke, skupocjena vina i razne vrste alkohola - plaća neimenovani biznismen, Ronaldinjov prijatelj.

Ronaldinjo je i tokom igračke karijere bio poznat kao ljubitelj noćnog provoda i veliki zavodnik, a takav život mu je odnio dosta novca.

On i njegov brat su početkom marta uhapšeni po slijetanju u Paragvaj zbog posjedovanja lažnih dokumenata.

Kasnije su osumnjičeni da su dio kriminalne organizacije koja se bavi pranjem novca.

Prvih 30-ak dana su bili u pravom zatvoru, a kasnije su prebačeni u kućni pritvor.

Juče je javljeno da će sud 24. avgusta razmatrati da li da budu pušteni na slobodu ili će im pritvor biti produžen.