Juve pobijedio desetkovani Kjevo, Kaćatore odglumio Murinja

Bilo je 2:0 za "staru damu" na "Bentegodiju"
80 pregleda 0 komentar(a)
Sami Kedira Federiko Bernardeski Juventus, Foto: Reuters
Sami Kedira Federiko Bernardeski Juventus, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.01.2018. 21:49h

Fudbal koji trenutno igra Juventus je daleko od šampionskog, ali dok god ne dozvoljava Napoliju da pobjegne na tabeli, "stara dama" je u odličnoj situaciji.

Juve je ispunio cilj u Veroni (2:0), a i pitanje je šta bi bilo da Kjevo više od pola sata nije morao da se brani s dva igrača manje zbog isključenja Bastijena i Kaćatorea.

Posebno je pažnju privukao crveni karton Kaćatorea koji je isključen zato što je gestikulirao kao sudiji Mareski i glumio da se osjeća kao zatvorenik na terenu, slično kao Žoze Murinjo dok je sjedio na klupi Intera.

Aktuelni šampion je u kakvoj god formi bio previše ozbiljan da bi takvu priliku propustio, pa mu je posao olakšao gol Kedire u 67. i otvorio put ka novom trijumfu, a potom se upisao i Iguain.

Juve je tako makar na dan preuzeo prvo mjesto od Napolija - ima dva boda više, s tim što Napolitanci tek treba da odigraju duel protiv Bolonje (nedjelja od 15 časova).

Atalanta je u prvom meču 22. kola savladala Sasuolo sa 3:0 i tek drugi put u istoriji upisala četvrtu pobjedu zaredom na gostovanjima. Isto je uradila i 1991. godine.

Сассуоло - Аталанта. Обзор матча. Италия. Серия А 2017/18. 22 тур. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Goste iz Bergama su do pobjede vodili Masijelo, Kristante i Frojler.

Bonus video: