Sitijev "krvnik" Musa Dembele: Danas smo vrhunska ekipa

"Nije lako gledati utakmicu s klupe, ali zato kad dobijete priliku imate dodatni motiv da napravite nešto za ekipu", kazao je Dembele, koji je ušao sa klupe i postigao dva gola za pobjedu

4031 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

Musa Dembele, Sitijev "krvnik" u četvrtfinalnom meču Lige šampiona, dvostruki strijelac u istorijskoj pobjedi francuskog tima od 3:1, istakao je da se promijenila atmosfera u svlačionici i da su "lavovi" danas - vrhunska ekipa.

"Nije lako gledati utakmicu s klupe, ali zato kad dobijete priliku imate dodatni motiv da napravite nešto za ekipu. Meni je to uspjelo. Takođe, treba reći da se atmosfera u svlačionici promijenila i mi smo danas vrhunska ekipa", rekao je Musa Dembele.

Robusni napadač je je u 79. minutu, četiri minuta nakon ulaska u igru, pogodio za 2:1, a potom je u 87. drugim golom potvrdio prolazak u polufinale.

"Nemate priliku da igrate četvrtfinale Lige šampiona svaki dan, a meni se sreća ponovno osmjehnula protiv Mančester sitija. Prošle sezone dao sam im tri gola u grupnoj fazi Lige šampiona. Naš plasman u polufinale nije plod sreće. Dugo smo bili van takmičarskog ritma zbog koronavirusa, ali zato smo naporno trenirali i to se isplatilo. No, još nas čekaju dvije utakmice", izjavio je Maksel Korne, koji je postiga vodeći gol za Lion u 24. minutu.

Bonus video: