"Sin me zove Mesi": Barsin mađioničar o sezoni, Nejmaru, porodici...

"Odlazak Nejmara nam je na neki način pomogao da nađemo balans u igri. Izgubili smo ofanzivni dio, ali smo zato više obratili pažnju na defanzivne obaveze. Igramo zrelo, jako, vrlo smo zadovoljni”, kazao je Mesi
1 komentar(a)
Mesi, Foto: Reuters
Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.01.2018. 11:49h

Leo Mesi igra još jednu magičnu sezonu u dresu Barselone.

Golovi, asistencije, driblinzi, pobjede – vodi svoj tim ka trofejima na domaćoj sceni i napadu na Ligu šampiona.

Bilo je sumnji u potencijal Barse, nakon odlaska Nejmara i poraza od Reala u Super kupu Španije...

“Normano je to, jer nas je napustio jedan od najboljih igrača. Međutim, odlazak Nejmara nam je na neki način pomogao da nađemo balans u igri. Izgubili smo ofanzivni dio, ali smo zato više obratili pažnju na defanzivne obaveze. Igramo zrelo, jako, vrlo smo zadovoljni”, kazao je Mesi.

U toj novoj koncepciji, Mesi veliča ulogu Samuela Umtitija.

“On je fenomenalan igrač. Nisam znao ništa o njemu kada je došao, a zatim sa vidio da je riječ o vrhunskom profesionalcu, koji ni na treningu ne ostavlja ni minumum rezervi. A van terena je sjajan momak, mnogo nam znači”, rekao je Mesi.

On je u intervjuu za magazin “World Soccer” rekao da očekuje da će Real izaći iz krize i biti ozbiljan rival za Ligu šampiona, ali da su “Mančester siti i PSŽ trenutno igraju najbolji fudbal”.

Mesi je u intervjuu govorio i o privatnom životu, danima koje provodi sa porodicom, suprugom Antonelom i sinovima Tijagom i Mateom.

Otkrio je da ga stariji sin Tijago, koji ima pet godina, često ne zove tata.

“Njemu još nije najjasnije ko sam ja. On čuje da me zovu Mesi, pa me i on kod kuće često tako zove. Ne smeta mi, naravno... To je ponekad cijena slave, ali moj život van fudbala je apsolutno posvećen porodici i to je najvažnije”, kazao je Mesi.

Bonus video: