Budućnost kaparisala i jednog od najboljih

"Zadovoljan sam, naravno, iako je svim fudbalerima cilj odlazak u inostranstvo, ali Budućnost je jedini klub u Crnoj Gori čiji dres želim da nosim", kazao je Raičević nakon produžetka ugovora do 2019.
68 pregleda 2 komentar(a)
Milivoje Raičević, Foto: Savo Prelević
Milivoje Raičević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.01.2018. 10:43h

Budućnost je zatvorila krug - nakon Miljana Vlaisavljevića, Blaža Igumanovića, Darka Nikača i Luke Mirkovića, ugovor je produžio i jedan od najboljih fudbalera tima, 24-godišnji napadač Milivoje Raičević.

"Apsolutno svi fudbaleri sada imaju dugoročne ugovore, nikom ne ističe na ljeto. Time smo ostvarili planirano i pokazali da ozbiljno razmišljamo i na duže staze", kazao je sportski direktor Budućnosti Risto Lakić.

Raičević, koji je u dresu Budućnosti na 95 utakmica u svim takmičenjima postigao 26 golova, produžio je ugovor do ljeta 2019.

Prethodni mu je isticao na kraju ove sezone.

"Zadovoljan sam, naravno, iako je svim fudbalerima cilj odlazak u inostranstvo, ali Budućnost je jedini klub u Crnoj Gori čiji dres želim da nosim. Dogovorio sam se sa čelnicima kluba da, ako na ljeto bude neka primamljiva ponuda iz inostranstva, koja će zadovoljiti obje strane, mogu da idem dalje", kazao je Raičević.

Do ljeta, 2018. ili 2019, Raičević će pokušati da osvoji još trofeja sa Podgoričanima, nakon prošle sezone.

"Zaostali smo u prvenstvu i cilj nam je da osvojimo Kup, ali nećemo se predati, pokušaćemo da sakupimo što više bodova i eventualno ugrozimo prednost Sutjeske".

Raičević je dobio i ozbiljnog saigrača u napadu, nekadašnji reprezentativac Petar Grbić stigao je da dodatno ubrza igru.

"I ne samo Grbić, dobili smo nekoliko dobrih pojačanja, dopada mi se tim koji imamo, nadam se da ćemo igrati dobro kada počne prvenstvo, te da ćemo imati šta da pokažemo na evropskoj sceni na ljeto", zaključio je Raičević.

Bonus video: