Nedović: Najvažnije je da smo prošli, bilo je razumljivo što smo bili stegnuti

Na evropskom debiju, Danilovgrađani su boljim izvođenjem penala slomili Santa Kolomu, nakon 0:0 u 120 minuta od kojih su 80 igrali sa igračem više

10448 pregleda 5 komentar(a)
Sa meča Santa Koloma - Iskra, Foto: Carles Alonso
Sa meča Santa Koloma - Iskra, Foto: Carles Alonso

Od izvještača Vijesti iz Andore

Treneru Iskre Aleksandru Nedovića dva puta je danas pao kamen sa srca - čekajući negativne testove na koronavirus, na kraju i čekajući penale.

"Igra sigurno nije bila adekvatna, ali kada uzmemo u obzirom da nam je ovo prva utakmica u Evropi i to čime se sve služio domaćin u ova dva dana, prije svega na toliko čekanje rezultata testova na koronu, onda je donekle i razumljiva stegnutost i emotivno pražnjenje fudbalera", istakao je trener Iskre.

Na evropskom debiju, Danilovgrađani su boljim izvođenjem penala slomili Santa Kolomu, nakon 0:0 u 120 minuta od kojih su 80 igrali sa igračem više.

"Najbitnije je da smo prošli, i dan prije meča sam rekao koliko su Kato i Petrović značajni za ovaj tim - brzinski, taktički, u posjedu lopte. I pored toga, moram da čestitam igračima. Dobili smo neke smjernice za meč sa Lokomotivom, vidjeli smo šta može, a šta ne može - istakao je trener Iskre.

Plasmanom u 1. kolo kvalifikacija za LE Iskra je prihodovala ukupno 460 hiljada eura nagrade Uefe.

Naredni rival je Lokomotiva Plovdiv u Podgorici.

"Unijeli smo veliki novac u klub i nastavili evropski put. Siguran sam da ćemo se protiv Lokomotive pokazati i boljem svjetlu".

Bonus video: