nije zaboravio finale 2018.

Osvetio sam Salaha: Lovren priznao da je namjerno laktom udario Ramosa

"Da li samo namjerno udario Ramosa zbog toga što je povrijedio Salaha? Da, moguće je", rekao je fudbaler Zenita za "Egypt Today"

7179 pregleda 0 komentar(a)
Lovren i Salah, Foto: AP
Lovren i Salah, Foto: AP

Reprezentativac Hrvatske i bivši fudbaler Liverpula - Dejan Lovren priznao je da je namjerno udario Serhija Ramosa laktom kako bi mu se osvetio za povredu Mohameda Salaha u finalu Lige šampiona 2018. godine.

Nakon finalnog meča, Ramos i Lovren ponovo su se vidjeli u utakmici Lige nacija između Španije i Hrvatske, a Lovren je odluči da "osvetiti" Egipćanina.

"Da li samo namjerno udario Ramosa zbog toga što je povrijedio Salaha? Da, moguće je", rekao je fudbaler Zenita za "Egypt Today".

"Luka Modrić je pokušao da smiri tenziju između mene i njega. Igrali smo protiv Španije i udario sam ga laktom namjerno, a nakon toga sam mu rekao da je sada izjednačeno. Ramosa poštujem kao igrača i poštujem ono što radi za svoju ekipu. Osvojio je mnogo titula, ali on se nekada ponaša onako kako ja ne volim", rekao je Lovren.

"Ne želim od toga praviti veliku priču, ali mislim da je Ramos namjerno povrijedio mog prijatelja i mislio sam kako je došlo vrijeme da zbog toga plati", rekao je Lovren.