Zidan: Uradiću sve da se vratimo, ako ne uspijem - nikakav problem

"Da i jednog trenutka pomislim da se moja poruka ne čuje ili da je igrači ne slušaju, otišao bih istog časa", kazao je Zidan
1 komentar(a)
Zidan, Foto: Reuters
Zidan, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.01.2018. 14:32h

Zinedin Zidan ne gubi nadu, vjeruje da Real može da se izvuče iz krize i da u Ligi šampiona nadoknadi sve što je propustio na domaćoj sceni.

Francuski trener i danas je bio pred novinarima, najavljujući gostovanje Valensiji u subotu u Primeri.

"Fudbal je pun dobrih i loših momenata. Ono što moram da uradim jeste da pokušam da ekipu vratim u pravi ritam. Osjećam da mogu. Bio bih veći problem da smatram da je sve izgubljeno", rekao je Zidan.

Francuski trener, koji je za dvije godine na klupi Reala osvojio dvije Lige šampiona i titulu, svjestan je, međutim, šta donosi mjesto na klupi najtrofejnijeg evropskog kluba.

"Kao trener, na meni je da dam sve što mogu, ali ako ne uspijem - nikakv problem. Želim ovaj posao, volim da radim i trudim se da napredujem. Siguran sam i da moji igrači osjećaju isto, a loši rezultati nemaju veze sa njihovom ili mojom posvećenošću, već su u pitanju drugi faktori", kazao je Zidan.

Španski mediji juče su javili da Zidan smatra da su ga igrači izdali i da je izgubio autoritet u svlačionici.

"Da i jednog trenutka pomislim da se moja poruka ne čuje ili da je igrači ne slušaju, otišao bih istog časa", kazao je Zidan.

Real ima 19 bodova manje od Barselone u šampionatu, a eliminisan je iz Kupa Španije, nakon senzacionalnog poraza od Leganesa u revanšu četvrtfinala.

Bonus video: