Budućnost dovela volontere, među njima i bivši reprezentativac

Kako je saošteno, volonteri će aktivno učestvovati u radu sa trenerima mlađih selekcija, šireći bazu stručnog kadra koji se osposobljava u klubu kroz praktičan rad.
129 pregleda 2 komentar(a)
FK Budućnost, Foto: FK Budućnost
FK Budućnost, Foto: FK Budućnost
Ažurirano: 26.01.2018. 14:27h

Fudbalski klub Budućnost potpisao je ugovore sa volonterima, kako je saopšteno, prvi put u istoriji.

Oni će aktivno učestvovati u radu sa trenerima mlađih selekcija, šireći bazu stručnog kadra koji se osposobljava u klubu kroz praktičan rad.

"U toku prelaznog roka smo se pojačali igrački, a istovremeno smo poseban akcenat stavili na kontinuirano jačanje ljudskih resursa, odnosno stručnog dijela mlađih kategorija kluba", navodi se u saopštenju Budućnosti".

Među volonterima koji će aktivno učestvovati u radu sa trenerima mlađih kategorija je i nekadašnji reprezentativac Crne Gore - Đorđije Ćetković, bivši napadač Budućnosti.

Osim njega, ugovore su potpisali Marko Pavićević, Marko Janjević, Dragiša Vlahović, Aleksandar Mitrović, Nikola Ivanović i Žarko Markuš.

"Na ovaj način FK Budućnost želi da stimuliše naše mlade trenere koji posjeduju veliki potencijal i pruži im podršku u daljem profesionalnom razvoju, što će za krajnji cilj imati poboljšanje kvaliteta omladinske škole našeg kluba, kazao je sportski direktor Risto Lakić.

Bonus video: