Konte odlazi, pa ne odlazi: Da li je jedno pismo uzrok problema u Interu

"Nema gorčine, možda imamo različita mišljenja o nekim stvarima u klubu, ali sve ćemo evaluirati. Bilo je prelijepo biti trener Intera, želim da se zahvalim vlasnicima kluba koji su mi to omogućili", rekao je Konte

3586 pregleda 0 komentar(a)
Konte, Foto: AP
Konte, Foto: AP

Antonio Konte je probudio Inter, ali sezonu nije završio trofejom.

Bio je drugi u Seriji A, igrao finale Lige Evrope - uspjeh ili neuspjeh, zavisi kako se posmatra.

Još veću pometnju u analizi sezone i budućim planovima napravio je sam Konte, koji je nakon meča sa Seviljom u jednom trenutku pričao kao da se oprašta od Intera, a zatim rekao da ne ide.

"Nema gorčine, možda imamo različita mišljenja o nekim stvarima u klubu, ali sve ćemo evaluirati. Bilo je prelijepo biti trener Intera, želim da se zahvalim vlasnicima kluba koji su mi to omogućili", rekao je Konte.

Malo kasnije je pričao drugačije...

"Ako mislite da ću otići, neću. Rekao sam šta mislim, čuli ste moje riječi", istakao je Konte.

Italijanski mediji navode da je Konte još od novembra ljut na čelnike Intera, koji nisu sakrili informaciju da je na adresu kluba došlo prijeteće pismo sa metkom u koverti upućeno njemu i njegovoj porodici.

Vijest je dospjela u javnost, što je naljutilo trenera, koji je i prije 20-ak dana pričao kako nije imao zaštitu kluba tokom sezone.

"Nešto se dogodilo, nema smisla da okolišamo. Moramo da vidimo jesu li svi spremni na još jednu ovakvu sezonu nakon onoga što mi se dogodilo. Imam porodicu i moram odlučiti je li mi u životu prioritet ona ili fudbal. Ako neke situacije utiču na moju porodicu, onda sve ima svoje granice", rekao je trener Intera.

Bonus video: