Trener Borca pred Sutjesku: Cijenim rivala, ali imamo znanje i kvalitet za pobjedu

Borac i Sutjeska igraju u četvrtak od 16 i 30

2730 pregleda 1 komentar(a)
Vlado Jagodić, Foto: scsport.ba
Vlado Jagodić, Foto: scsport.ba

Vlado Jagodić, trener Borac danas je pred utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Sutjeske, izjavio je da je optimista, ali i da mu je žao što na utakmici neće biti navijača.

Jagodić je na konferenciji za novinare rekao da su od početka priprema imali u podsvijesti i ovu utakmicu, te da Borac devet godina nije bio učesnik evropskih takmičenja što je dodatna obaveza svih.

“Poslije devet godina imamo šansu, ako smo pravi, a mislim da jesmo, da sjutra plasmanom u drugo pretkolo napravimo nešto što do sad nije pravljeno, a onda da čekamo žrijeb za dva tri dana pa da vidimo šta nam slijedi dalje”, kazao je Jagodić.

Dodao je da su imali sreće da igraju domaću utakmicu, ali da mu je mnogo žao što neće imati publiku jer bi to bio sigurno dodatni vjetar u leđa.

Istakao je da su im poznati svi detalji po pitanju Sutjeske.

“Sutjesku izuzetno cijenim, jer su ekipa koja četiri godine igra evropska takmičenja u kontinuitetu i sigurno je da ako su bili državni prvaci dva puta da imaju kvalitet, iskustvo igranja takvih utakmica i na to ćemo obratiti posebnu pažnju. Maksimalno vjerujem u svoje momke, mislim da smo svjesni situacije, znamo šta dobijamo ovom utakmicom sjutra kada je završimo u našu korist. To nam je cilj, imamo znanja, imamo kvaliteta”, rekao je Jagodić.

“Utakmicu će odlučiti pristup, angažman igrača od prve sekunde”, rekao je Jagodić i dodao da mu je “pao kamen sa srca” nakon jučešnjeg dana kada su rezultati svih testiranih na koronavirus bili negativni.

Borac i Sutjeska igraju u četvrtak od 16 i 30.

Bonus video: