Kraj za Sutjesku - Borac za gol bolji od Nikšićana

Jedini pogodak u Banjaluci postigao je Stojan Vranješ u 35. minutu

18965 pregleda 69 reakcija 20 komentar(a)
Foto: Borac Banjaluka
Foto: Borac Banjaluka

Sutjeska je u Banjaluci i počela i završila kvalifikacije za Ligu Evrope.

Nikšićani su poraženi od Borca 1:0, pa ni u trećem meču ove sezone, nakon dva u domaćem prvenstvu (protiv Petrovca i Budućnosti), ne znaju za pobjedu.

Rano je pričati o krizi kraj Bistrice, ali niko nije očekivao ovakav start sezone, a da se Sutjesci ne piše dobro moglo je da se nasluti već nakon desetak minuta kada je zbog povrede teren napustio Damir Kojašević.

Člana Premijer lige Bosne i Hercegovine je u drugu rundu kvalifikacija odveo Stojan Vranješ koji je u 35. minutu atraktivno u padu pogodio mrežu Vladana Giljena.

foto: Borac Banjaluka

Sutjeska nije pokazala mnogo, ali je imala veliku šansu da povede - igrao se 23. minut kada je Milutin Osmajić iskosa sa desne strane pogodio u glavu golmana Borca Bojana Pavlovića...

U drugom poluvremenu će se pamtiti još jedan pokušaj Osmajića u 48. minutu, te pokušaj Nikole Stijepovića u 86. kada je loše šutirao nakon povratne lošte Bpža Markovića.

BORAC - SUTJESKA 1:0 (1:0)

Banjaluka - Gradski stadion. Sudija: Morten Krog (Holandija). Strijelac: Vranješ u 35. minutu. Žuti kartoni: Brtan, Danilović, Ziljkić (Borac), Adrović, Osmajić, Giljen, Raičević (Sutjeska).

Borac: Pavlović - Dujaković (79. Kajkut), Jovanović, Janičić, Ćosić, Zakarić, Danilović, Brtan (63. Vojinović), Ziljkić - Vranješ - Lukić (72. Radulović).

Sutjeska: Giljen - Grivić, Mitrović, Bulatović, Stijepović - Janković (74. Marković), Dubljević (67. Marušić) - Kojašević (10. Raičević), Ćetković, Osmajić - Adrović.

Bonus video: