Mesi objasnio zašto je ostao u Barseloni: Nisam srećan, ali neću na sud sa klubom koji volim

"Predsjednik mi je rekao da mogu da odem samo ako platim 700 miliona eura otkupne klauzule. To nije moguće i jedini način je bio da idemo na sud. Ja se nikada ne bih sudio sa Barsom, jer je to klub koji volim, koji mi je dao sve, to je klub mog života", rekao je Mesi

39012 pregleda 73 reakcija 6 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Leo Mesi je i zvanično potvrdio da ostaje u Barseloni.

Nezadovoljan, ali ostaje.

"Rekao sam predsjedniku da želim da idem. Godinu mu to govorim. Nisam srećan na treninzima, na utakmicama, u svlačionici. U takvoj situaciji razmatrao sam da je vrijeme za nove ciljeve, svjež vazduh. Nisam želio da odem zbog rezultata protiv Bajerna, to je bilo moje razmišljanje odavno. Rekao sam predsjedniku da ću na kraju sezone da odlučim idem li ili ostajem, a on mi je rekao da je to moja odluka. Na kraju, on nije održao riječ", rekao je Mesi za goal.com.

On je kazao da ostaje samo da ne bi sa klubom koji, kako kaže, beskrajno voli morao da ide na sud.

"Predsjednik mi je rekao da mogu da odem samo ako platim 700 miliona eura otkupne klauzule. To nije moguće i jedini način je bio da idemo na sud. Ja se nikada ne bih sudio sa Barsom, jer je to klub koji volim, koji mi je dao sve, to je klub mog života", rekao je Mesi.

Kazao je da zbog svega što se dogodilo njegov odnos sa Barselonom se neće promijeniti naredne sezone.

"Uvijek ću dati sve od sebe, za klub, za navijače, saigrače, za sebe... Ja sam takmičar, uvijek želim da pobijedim. Vidjećemo, novi je trener, nove ideje... To je dobro, ali ostaje da se vidi kako će ekipa reagovati. Sve što mogu da kažem sada jeste da ostajem i da ću dati maksimum".

Bonus video: