Engleski fudbaleri odstranjeni iz nacionalnog tima: Foden i Grinvud vraćeni kući

Foden i Grinvud će se vratiti iz Danske, gdje Engleska sjutra igra drugi meč Lige nacija - odvojenim prevozom, naglasio je Sautgejt

3684 pregleda 0 komentar(a)
Foden i Grinvud će se vratiti iz Danske, gdje Engleska sjutra igra drugi meč Lige nacija - odvojenim prevozom, naglasio je Sautgejt, Foto: reuters
Foden i Grinvud će se vratiti iz Danske, gdje Engleska sjutra igra drugi meč Lige nacija - odvojenim prevozom, naglasio je Sautgejt, Foto: reuters

Fil Foden i Mejson Grinvud su odstranjeni iz reprezentacije Engleske, zbog kršenja kovid protokola.

To je objavio selektor Garet Sautgejt, nakon što su se medijski natpisi da su mladi asovi "gordog Albiona" u petak na Islandu noć proveli sa dvije djevojke u hotelskoj sobi.

Foden i Grinvud će se vratiti iz Danske, gdje Engleska sjutra igra drugi meč Lige nacija - odvojenim prevozom, naglasio je Sautgejt.

"Ovo je veoma ozbiljna situacija i tako smo se odnijeli prema njoj. Oni su bili naivni, a mi smo uradili što je bilo potrebno. Cijeli svijet se bori sa pandemijom i svi moraju da preuzmu odgovornost, bez obzira na godine. Ono što je sada važno jeste da se ništa nije dogodilo u djelovima hotela koji je rezervisan za nas, osim u njihovoj sobi. Mi moramo da se spremamo za sjutrašnji meč", rekao je Sautgejt.

Foden i Grinvud, mladići iz Mančestera, prekršili su protokole ponašanja u vrijeme koronavirusa, tako što su pozvali dvije djevojke da im se pridruže u sobi.

Djevojke su, navodno, nekoliko dana ranije rezervisale sobu u obližnjem hotelu, kako bi pokušale da se zbliže upravo sa njima dvojicom.

To im je, očigledno, uspjelo...

Bonus video: