Milan doveo novog Pirla

Ubijeđeni smo da će biti sposoban za važnu ulogu u zajedničkom rastu i da nas čeka budućnost puna velikih zadovoljstava. On je vezista velikog talenta, koji će znati da nosi vrijednosti našeg kluba - rekao je tehnički direktor sedmostrukog prvaka Evrope, legendarni Paolo Maldini

9961 pregleda 2 komentar(a)
Foto: www.acmilan.com
Foto: www.acmilan.com

Pričalo se da je sve dogovoreno sa Interom, ali je Antonio Konte stavio veto na dolazak velike želje Bepea Marote i odlučio da dovede Artura Vidala.

U igri je bio i Juventus, ali je Andrea Pirlo poručio da mu nije potreban igrač kojeg zovu njegovim nasljednikom.

Milan nije ispustio šansu i ugrabio je jednog od najtalentovanijih vezista Italije, novog Pirla - Sandra Tonalija.

Lucidni vezista, koji je u maju proslavio 20. rođendan, u klub za koji navija od djetinjstva stiže na jednogodišnju pozajmicu iz Breše.

Milan će je platiti 10 miliona eura, a onda za dodatnih 15 otkupiti igrača koji je već odigrao tri meča za A reprezentaciju Italije.

Tonali je uzeo dres sa brojem 8.

- Srećni smo što smo dočekali Sandra u crno-bijelu porodicu. Ubijeđeni smo da će biti sposoban za važnu ulogu u zajedničkom rastu i da nas čeka budućnost puna velikih zadovoljstava. On je vezista velikog talenta, koji će znati da nosi vrijednosti našeg kluba - rekao je tehnički direktor sedmostrukog prvaka Evrope, legendarni Paolo Maldini.

Bonus video: