Dobar vikend za Crnogorce u Belgiji: Strijelci Tomašević i Boljević

Bećiraj se našao u startnoj postavi Mehelena, igrao 71 minut, ali nije pomogao svojoj ekipi da izbjegne poraz na domaćem terenu (2:0)
159 pregleda 1 komentar(a)
aleksandar boljević, Foto: Dh.be
aleksandar boljević, Foto: Dh.be
Ažurirano: 21.01.2018. 14:28h

Crnogorski fudbaleri Žarko Tomašević i Aleksandar Boljević imali su uspješan vikend u Belgiji, dok je Fatos Bećiraj debitovao za Mehelen u novom porazu svog novog tima.

Tomašević je postigao vodeći gol za Ostende, protiv svog bivšeg kluba Kortrajka (2:1). To je prvi gol standardnog reprezentativca za Ostende, u kome igra treću sezonu. Prethodno je tri godine proveo u Kortrajku.

Boljević, koji je prije dva mjeseca produžio ugovor sa Beverenom do 2021. godine, upisao je drugi gol u prvenstvu. Nekadašnji napadač Zete i mlade reprezentacije Crne Gore pogodio je za 2:0 protiv Sent Trudena u pobjedi svog tima 3:1.

Boljević (22) odigrao je 20 utakmica ove sezone, a 14 mečeva počeo u prvom timu.

Bećiraj se našao u startnoj postavi Mehelena, igrao 71 minut, ali nije pomogao svojoj ekipi da izbjegne poraz na domaćem terenu (2:0).

Četvrtim neuspjehom u nizu, i to protiv direktnog rivala, Mehelen je ostao prikovan za pretposljednje mjesto, sa dva boda više od Eupena.

Bonus video: