Pjanić stigao na "Nou kamp": Dijeliću svlačionicu s vanzemaljcem

"Gledajući sa strane sve ove godine, nisam mogao da zamislim Mesija u bilo kom drugom klubu", kaže Pjanić

7683 pregleda 73 reakcija 2 komentar(a)
Foto: FC Barcelona
Foto: FC Barcelona

Barselona je predstavila Miralema Pjanića, koji je još početkom avgusta potpisao u zamjenu za Artura Mela koji karijeru nastavlja u Juventusu.

Vezista iz Bosne i Hercegovine jedva čeka početak katalonske avanture.

"Biti ovdje je velika čast. Ovo je nešto o čemu sam sanjao, jer sam stigao u najveći klub na planeti", rekao je Pjanić, bivši vezista Meca, Liona, Rome i Juvea.

Imaće priliku da igra sa Lioneleom Mesijem, iako je do prije desetak dana izgledalo da će im se putevi razići.

Sve dok Argentinac nije odlučio da ostane na „Nou kampu”.

"Gledajući sa strane sve ove godine, nisam mogao da zamislim Mesija u bilo kom drugom klubu. On je čudesan, a razočarajanja nakon poraza su normalna pojava. Barsa je, ipak, njegova kuća i priznajem da bi za mene bilo čudno da ga vidim u nekom drugom dresu", kazao je Pjanić i podvukao šta za njega znači Mesi:

"Najbolji je igrač u istoriji i dobro je što je sa nama. Igrao sam i sa Franćeskom Totijem i Kristijanom Ronaldom i znam koliko mi je značilo njihovo prisustvo. Sada sam tu s Mesijem i biće jedinstveno dijeliti svlačionicu s fudbalskim vanzemaljcem", kazao je Pjanić.

Barsa je šansa koja se ne propušta, tvrdi 30-godišnji fudbaler.

"Nije Barsa samo izazov, već i kruna karijere. Zna se šta se ovdje traži - računaju se titule uz veoma dobru igru i mi moramo da uradimo sve da obradujemo navijače. Imamo tim koji je spoj mladosti i iskustva i optimista sam", zaključio je Pjanić.

Bonus video: