Murinjo dobija veliko pojačanje: Bejl sjutra stiže u London

Real Velšanina šalje na pozajmicu u Totenhem za 20 miliona funti

6791 pregleda 0 komentar(a)
Bejl, Foto: Beta/AP
Bejl, Foto: Beta/AP

Jedan veliki transfer u ovom prelaznom roku mogao bi sjutra da bude realizovan - fudbaler madridskog Reala, Garet Bejl doputovaće sjutra u London i realizovati transfer u Totenhem piše novinar Fabricio Romano.

Bejl će doći na ednogodišnju pozjamicu, a taj posao će ekipu iz Londona koštati 20 miliona funti. Totenhem će preuzeti na sebe obavezu da Velšaninu isplaćuje platu, kolika mu je i u Realu, a koja nije mala - 500.000 eura nedeljno.

Ipak, Bejl još uvijek nije potpuno spreman za igru, iako je nastupao za reprezentaciju Velsa u Ligi nacija. Očekuje se da će za mjesec dana dostići nivo neophodan da nastupa na najvećoj sceni.

Time će Žoze Murinjo dobiti veliko pojačanje, a Zinedin Zidan će se konačno otarasiti fudbalera koji odavno nije u njegovim planovima.

Bejl je prije sedam godina stigao u Real upravo iz Totenhema za tada rekordnih 101 milion eura. Tokom tog perioda imao je dosta problema, kako sa povredama, tako i sa medijima i navijačima, te i trenerima u Relu. Zinedin Zidan je na sve načine pokušao da ga se otarasi, a sada je u tome i uspio.

Sa Realom je osvojio dvije prvenstvene titule, četiri titule u Ligi šampiona, po jedan španski Kup i Superkup, dva Uefina Superkupa i tri Svjetska klupska prvenstva.

Bonus video: