Suares položio ispit italijanskog jezika, Juventusu otvoren put

Volšebnim ostankom Lionela Mesija u Barsi, povećale su se šanse da njegov najbolji prijatelj i dalje igra za „blaugranu”, a „stara dama” je u međuvremenu praktično sve dogovorila sa Edinom Džekom

4619 pregleda 0 komentar(a)
Luis Suares danas u Peruđi, Foto: Tuttosport
Luis Suares danas u Peruđi, Foto: Tuttosport

Kada je stigao u Barselonu, Ronald Kuman je rekao Luisu Suaresu da ne računa na njega i prvi favoriti za njegovo dovođenje je postao Juventus.

Ispriječili su se propisi - Juve je ovog ljeta, baš iz Barselone, doveo Artura i ispunio kvotu, jer samo jedan vanevropski igrač može da dođe u prelaznom roku.

Pistolero je zato posegnuo za rezervnom varijantom - da položi ispit italijanskog jezika i dobije pasoš te zemlje, na šta ima pravo po supruzi, koja ima italijanske korijene.

Zbog toga je danas bio na Univerzitetu za strance u Peruđi, gdje je položio B1 test.

Pitanje je, međutim, da li će doći u Juventus. Volšebnim ostankom Lionela Mesija u Barsi, povećale su se šanse da njegov najbolji prijatelj i dalje igra za „blaugranu”, a „stara dama” je u međuvremenu praktično sve dogovorila sa Edinom Džekom.

Ne bi, međutim, bilo čudno ni da obojica dođu na „Alijanc stadion”, iako italijanski novinari pišu da Juventus sada nije u igri.

Suares se nakon polaganja vratio na aerodrom i poletio ka Barseloni. Da spakuje stvari ili da ostane? Pokazaće vrijeme...

Bonus video: