leonardova patnja

Bivši as Partizana želio da se ubije: Onda mi se obratio Bog...

On je na društvenim mrežama podijelio snimak iz bolnice i priznao da je želio da okonča život, ali da je u posljednjem trenutku odustao od toga

17956 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nekadašnji miljenik navijača Partizana, brazilski fudbaler Leonardo pokušao je da izvrši samoubistvo, zbog depresije sa kojom se već dugo bori, prenose Novosti.rs.

On je na društvenim mrežama podijelio snimak iz bolnice i priznao da je želio da okonča život, ali da je u posljednjem trenutku odustao od toga.

Leonardo navodi da mu se u posljednjem trenutku obratio Bog koji mu je pomogao da ugleda cjelokupnu sliku, a ujedno je zahvalio predsjedniku kluba Al Šabab Šeiku Hamdan bin Mohamed bin Rašid al Maktumu koji mu je pružio neophodnu pomoć.

“Odlučio sam da podijelim moj bol sa vama! Prošla je skoro cijela godina žrtvovanja. Sam sam nosio svoj bol. Proveo sam mjesece u mučenju i frustracijama. Znao sam koliko je ozbiljno, pokušali su da pomognu, ništa se nije dogodilo. Sve što sam prošao, bilo je u pokušaju da pomognem onima koje najviše volim. Ne želim da ulazim u detalje, ali sam bio blizu toga da odustanem od svega. Onda mi se Bog obratio! Rekao mi je da nije vrijeme da stanem, da pravi šampioni uvijek na kraju završe na vrhu. Predsjednik kluba mi je mnogo pomogao. Hvala mu na svemu. Danas počinje nova priča” napisao je na Instagramu bivši fudbaler Partizana.

Preporučujemo za Vas