Zvijer neće u Čelsi, navijači ga zovu: Sančesa bi pojeo za doručak

"Probudio sam se i čuo spekulacije o Čelsiju. Počastvovan sam, ali čuo sam da Konte ne dozvoljava piletinu u trening kampu. Žao mi je, ne mogu...", objavio je Akinfeva na Tviteru
89 pregleda 1 komentar(a)
akinfeva, Foto: Reuters
akinfeva, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.01.2018. 20:09h

Čelsi traži napadača, to nije tajna. Već 15-ak dana mediji licitiraju sa imenima potencijalnih pojačanja, ali za sada nema ništa od dolaska nijednog od njih.

Na listi kandidata su Endi Kerol i Edin Džeko, pominje se čak i Piter Krauč.

Primjetno je da je riječ o snažnim, visokim špicevima, a u profil se uklapa i Adebajo Akinfeva, najkorpulentniji i najjači napadač u cijelom Ujedinjenom kraljevstvu.

Akinfeva, koji ima 101 kilogram, dobro je poznat engleskoj javnosti, upravo zbog svoje građe i neobične pojave, vrlo je popularan lik u engleskom fudbalu.

Promijenio je mnogo klubova, a od 2016. godine je u Vikombu, članu četvrte lige.

Pojedini engleski mediji su, u šaljivom tonu, a u skladu sa onim šta traži Antonio Konte, preporučili Čelsiju upravo 35-godišnjeg Akinfevu, čiji je nadimak - Zvijer.

Akinfeva je prihvatio šalu i počeo je spektakl.

"Probudio sam se i čuo spekulacije o Čelsiju. Počastvovan sam, ali čuo sam da Konte ne dozvoljava piletinu u trening kampu. Žao mi je, ne mogu...", objavio je Akinfeva na Tviteru.

Navijači Čelsija su preplavili društvene mreže porukama podrške i pozivima da Zvijer dođe na "Stamford bridž".

"Samo doći, prošvercovaćemo piletinu", "Blizu stadiona je sjajna brza hrana, ne brini", "Kakvi Kerol, Sančes i ostali... Takve jedeš za doručak"... neke su od poruka navijača londonskog kluba.

Bonus video: