Ne odlazi fudbaler, već čovjek koji ima emocije: Suares plakao na oproštaju od Barse

"Ja nisam samo igrač - ja sam čovjek koji ima osjećanja. Odlazim kao čovjek koji je ovdje doživio trenutke neprocjenjive radosti", kazao je uplakani Suares

7625 pregleda 4 komentar(a)
Luis Suares na pres konferenciji, Foto: Printscreen
Luis Suares na pres konferenciji, Foto: Printscreen

Iako je otpisan godinu prije isteka ugovora, a nakon šest sjajnih sezona dočekao da bude klasični višak u Barseloni, Luis Suares se uz mnogo emocija se oprostio katalonskog kluba.

Urugvajski golgeter, strijelac 198 golova za Barsu, na oproštajnoj pres konferenciji, uoči odlaska u Atletiko, nije mogao da zadrži suze.

"Ja nisam samo igrač - ja sam čovjek koji ima osjećanja. Odlazim kao čovjek koji je ovdje doživio trenutke neprocjenjive radosti", kazao je uplakani Suares.

Iako se u medijima spekulisalo da je rastanak došao uz mnogo teških riječi, pa i ucjena, Urugvajac je kazao da odlazi na dostojanstven način.

"Odlazim i ponosan na sve što sam uradio i što smo zajedno uradili. Potpuno razumijem procese u fudbalu i jasno mi je da novi trener ima nove ideje i planove. To je potpuno normalno, iako mi je bilo teško da prihvatim da idem", kazao je on.

Novi izazov 33-godišnji Suares je našao u Atletiku.

"Imam mnogo entuzijazma i velika očekivanja. Atletiko se bori za trofeje, ima ambiciozan tim. Nadam se da ću ostvariti nešto veliko u novom klubu", kazao je Suares.

Povezani članci

24. Septembar 2020.

Gotovo je: Suares je napadač Atletika

Bonus video: