Jezero zakucalo Titograd za dno: Osmajlić srušio "romantičare"

Jezero savladalo OFK Titograd u Beranama sa 1:0, golom Boža Osmajlića u 88. minutu

5184 pregleda 46 reakcija 3 komentar(a)
Fudbaleri Jezera, Foto: FK Jezero
Fudbaleri Jezera, Foto: FK Jezero

OFK Titograd je ostao prikovan za dno tabele nakon šestog kola - bolje od "romantičara" na neutralnom terenu u Beranama bilo je Jezero - 1:0.

Pobjedonosni gol postigao je rezervista Božo Osmajlić u 88. minutu, nakon akcije u kojoj se golman gostiju Spasojević našao kao na strelištu.

Prvi pokušaj Radenovića iz izgledne pozicije je izblokiran, njegov drugi šut obranio je čuvar mreže OFK Titograda, ali ne i rezantan udarac Osmajlića, koji je pogodio sa lijeve strane iz trećeg šuta njegovog tima u samo nekoliko sekundi.

Jezero je prekinulo seriju od dva vezana poraza i sada ima osam bodova u šest kola, a tim Milije Savovića zabilježio je drugu pobjedu.

Na Gradskom stadionu u Beranama gledana je nezanimljiva fudbalska predstava - bilo je pokušaja, opasnosti pred oba gola, ali ne i izrazitih prilika.

Jezero je pojačalo ritam u finišu, i kao nagrada stigao je gol Osmajlića.

Ekipa Nikole Rakojevića je ostala posljednja na tabeli, bez pobjede, sa samo dva osvojena boda...

JEZERO - OFK TITOGRAD 1:0

Berane - Gradski stadion. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Savo Vujović (Cetinje). Strijelac: Osmajlić u 88. minutu. Žuti kartoni: Drešković, Matanović, Kontić (Jezero), Mrvaljević, M. Roganović (OFK Titograd).

Jezero:Kastratović, Drešković, Radunović, Tmušić (69. Osmajlić), Isljami, Dedić, Matanović (69. Osmajlić), Đurković, Dinoša, Pavlović (83. Vučićević), Mujeci.

OFK Titograd: Spasojević, M. Roganović, Bašić, B. Roganović, Muzurović, Popović, Peličić (67. Kalezić), Brnović, Gašević, Vukčević, Mrvaljević.

Sjutra se igraju preostale utakmice 6. kola.

Rudar u 17 časova dočekuje Budućnost, sat kasnije igraju Dečić - Sutjeska i Iskra - Petrovac, dok u 19 počinje duel na Trešnjici između Zete i lidera Podgorice.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video: