Montela: Pobjeda protiv Atletika je početak

Sevilja je savladala „kolćonerose” sa 2:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja, a Montela smatra da će ta pobjeda vratiti njegov tim na pravi put
1 komentar(a)
Vinćenco Montela, Foto: Reuters
Vinćenco Montela, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.01.2018. 18:20h

Trener fudbalera Sevilje Vinćenco Montela rekao je danas da pobjedu njegove ekipe nad Atletiko Madridom u Kupu kralja treba posmatrati kao dobar korak ka zacrtanim ciljevima.

Sevilja je savladala „kolćonerose” sa 2:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja, a Montela smatra da će ta pobjeda vratiti njegov tim na pravi put.

„To je bila veoma važna pobjeda protiv jednog od najboljih klubova u Evropi. Taj trijumf treba posmatrati kao početak, kao dobar korak ka dostizanju naših ciljeva”, rekao je Montela, koji je nedavno sjeo na klupu Sevilje.

Sevilja je odlično počela sezonu pošto je upisala četiri pobjede u prvih pet utakmica, bila je druga na tabeli, ali je onda uslijedio pad. Serija loših rezultata dovela je do smjene trenera Eduarda Berisa.

Klub iz Andaluzije je sada šesti na tabeli Primere sa čak 22 boda manje od prvoplasirane Barselone.

Revanš meč četvrtfinala Kupa kralja igra se naredne sedmice u Sevililji, a prije toga Montelinu ekipu očekuje duel protiv Espanjola u Primeri.

Bonus video: