Remi Koma i Arsenala, Mornar bolji od Jedinstva

Kom je nakon sedmog kola vodeći na tabeli sa 17 bodova

4587 pregleda 0 komentar(a)
Foto: FSCG
Foto: FSCG

Fudbaleri Koma i Arsenala su odigrali bez pobjednika (2:2) u derbiju sedmog kola Druge fudbalske lige.

Tivćani su poveli golom Jovana Popovića u drugom minutu, izjednačio je Vule Vujačić u 23, a novo vođstvo gostima donio je Dejan Pepić.

Vujačić je bio strijelac i drugog gola za domaćina za konačnih 2:2. Pobjedu je ostvario Mornar, koji je u Baru savladao Jedinstvo 2:1.

Gosti su poveli golom Vuka Vulevića u 16. minutu. Izjednačio je Demir Kajević u 73, a pobjedu domaćinu, čevrtu ove sezone, donio je Nino Vukmarković u prvom minutu sudijske nadoknade vremena iz jedanaesterca.

Berane je savladalo Ibar 1:0, a odlučujući pogodak postigao je Nikola Globarević u 45. minutu, dok je Bokelj u Kotoru trijumfovao u duelu sa Drezgom rezultatom 3:1.

Do druge pobjede ove sezone došao je golovima Srđana Boškovića u 35, Sretena Peruničića u 53. i Petra Čavora u 55. minutu. Jedini pogodak za Drezgu postigao je Ivan Knežević u 65.

Pobjedu u gostima ostvarilo je Igalo, koje je u Radanovićima slavilo protiv Grblja 2:0 golovima Mila Đurkovića u 18. i Marka Dragaša u 40. minutu.

Kom je nakon sedmog kola vodeći na tabeli sa 17 bodova, drugoplasirani Mornar je osvojio 14, a po 13 Igalo i Arsenal, koji ima i utakmicu manje. Na petom mjestu je Jedinstvo sa 11 bodova...

U narednom kolu, 3. oktobra, sastaće se: Jedinstvo - Arsenal, Igalo - Kom, Ibar - Grbalj, Drezga - Berane, Mornar - Bokelj.

Bonus video: