Lineker: Vratite nam igru, Karager: Kolina prestani, ovo je smiješno

Iako je njegov klub, Njukasl, penalom u 87. minutu izborio bod, Stiv Brus je grmio na takvu odluku protiv Totenhema

6079 pregleda 5 komentar(a)
Penal koji potresa Englesku, Foto: dazn
Penal koji potresa Englesku, Foto: dazn

Totenehem je igrao dobro, vodio ali je jedna situacija u njegovom kaznenom prostoru iz VAR sobe dovela do penala za Njukasl i remija u 97. miunutu - 1:1.

U pitanju je bio udarac glavom Endija Kerola a lopta je nakon pola metra pogodila Dajera u ruku...

"Ovo je potpuna sramota. To je jednostavno smiješno. Navijači Njukasla su oduševljeni, mogu to razumjeti, ali svi ostali u ovoj zemlji složiće se sa mnom. Dajer skače za loptom, ne kontroliše ruke. Udar glavom je na pola metra od njega, lopta mu je udarila u zadnji dio ruke. Dajer nije imao pojma što se događa. To je smiješno. Premijer liga, FIFA, Pjerluiđi Kolina kap šef suđenja u Fifi, svi vi, prestanite, kvarite fudbal. To je jednostavno smiješno ", rekao je bivši as Liverpula Džejmi Karager.

Poslovično duhovit i bez dlake na jeziku bio je i Gari Lineker.

"Vratite nam, molim vas, našu igru. Ovo izaziva smijeh, obesmišljava VAR".

Ni Stiv Brus trener Njuaksla nije krio razočaranje načinom tumačenja pravila nakon VAR-a.

"Trebalo bi da skačem od radosti, ali meni je ostao gorak ukus u ustima. Šta da je tako nešto svirano protiv Njukasla.Mi, treneri treba da se ujedinimo i protestima ukinemo ovu sramotu. Takvim pravilima samo ćemo izgubiti gledaoce", naglasio je Brus.

Slilčna situacija ove sezone viđena je u utakmici Kristal palas - Everton 1:2, na koju takođe ukazuju proslavljeni fudbaleri.

Bonus video: