Amplitudo 2. CFL - Druga liga ima novog sponzora

Ugovor su potpisali predsjednik crnogorske Kuće fudbala Dejan Savićević i i izvršni direktor kompanije Amplitudo Nenad Novović.

2416 pregleda 27 reakcija 1 komentar(a)
Sa potpisivanja ugovora u prostorijama FSCG, Foto: FSCG
Sa potpisivanja ugovora u prostorijama FSCG, Foto: FSCG

Druga fudbalska liga ima novog sponzora i novi logo - od sada će se zvati Amplitudo 2. CFL.

Ugovor su danas u prostorijama FSCG potpisali predsjednik crnogorske Kuće fudbala Dejan Savićević i i izvršni direktor kompanije Amplitudo Nenad Novović.

"Poslije duge analize i saradnje sa firmom Amplitudo, došli smo do momenta kada potpisujemo ugovor o promociji naše Druge lige. Znamo da je Druga liga posljednjih godina bila u sjenci u odnosu na Telekom 1.CFL, tako da želimo da kroz ovu saradnju fudbalska, ali i cjelokupna javnost, dobije priliku da se bolje upozna sa Drugom ligom. Nadam se da je ovo početak dugogodišnje uspješne saradnje, nadam se da ćemo u budućnosti sarađivati sve bolje i bolje. Siguran sam da ova liga to zaslužuje, pogotovo što je iz godine u godinu sve kvalitetnija i interesantija. Uz to, FSCG se trudi da kroz ulaganja u infrastrukturu podigne nivo kvaliteta Druge lige, pa će i promocija koju će donijeti saradnja sa Amplitudom biti od izuzetnog značaja", istakao je Savićević nakon potpisivanja ugovora.

foto: FSCG

Izvršni direktor Amplituda Nenad Novović izrazio je zadovoljstvo time što će drugi rang crnogorskog fudbala ubuduće nositi ime kompanije koju predstavlja.

"Od danas ponosno možemo da govorimo “Amplitudo 2. CFL” ligi. Hvala Fudbalskom savezu CG za otvorenost i profesionalnost koju su pokazivali sve ovo vrijeme, zahvaljujući čemu smo uspjeli našu skoro trogodišnju saradnju da podignemo za stepenicu više, potpisujući ovaj sporazum. Ne sumnjamo da će u tom duhu ova saradnja biti i nastavljena", kazao je Novović, ističući da se ugovor se tiče i saradnje sa svih 10 klubova kojima će Amplitudo pomoći u kreiranju nastupa na društvenim mrežama, ali i zastupljenosti u digitalnim i tradicionalnim medijima.

Bonus video: