Kraj rata, Mesi: Griješio sam, sada moramo da se ujedinimo

Mesi je u avgustu "lansirao bombu" odlukom da ode iz Barselone, a ostao je, kako je rekao, samo zato da ne bi sa klubom išao po sudovima, naglasivši da nije srećan ni na terenu, ni u svlačionici

5601 pregleda 1 komentar(a)
Foto: AP
Foto: AP

Leo Mesi je objavio kraj rata sa Barselonom.

U opširnom intervjuu za katalonski Sport, kapiten i simbol kluba poručio je da je pogriješio, uputio poruku pomirenja, izvinjenja i zajedništva.

“Nakon toliko neslaganja i sukoba, želim konačno da stanem na kraj tome. Navijači Barselone moraju da se ujedine i da znaju da najbolje tek dolazi. Još više strasti i entuzijazma je jedini način da ostvarimo sve naše ciljeve, uvijek ujedinjeni”, izjavio je Argentinac.

Mesi je u avgustu "lansirao bombu" odlukom da ode iz Barselone, a ostao je, kako je rekao, samo zato da ne bi sa klubom išao po sudovima, naglasivši da nije srećan ni na terenu, ni u svlačionici.

On je smatrao da može da ode kao slobodan igrač, Barsa tražila 700 miliona eura, koliko iznosi njegova otkupna klauzula.

“Preuzimam odgovornost za svoje greške. Ako sam i griješio, to sam radio samo da bih Barselonu učinio boljom i jačom”, kazao je Mesi.

“Želim da se obratim svim članovima kluba i navijačima. Ako sam ih bilo kako uvrijedio, ili sam nešto uradio ili rekao, moraju da znaju da sam to napravio uvijek misleći o tome šta je najbolje za klub i njegove interese”, naglasio je Argentinac, kome ugovor sa Barsom ističe narednog ljeta.

Bonus video: