Peres ljut na Modrića, je li "transfer" u Inter velika igra?

Španci se pitaju i da li je koketiranje sa Interom koordinisana igra Modrića i njegovih menadžera, kako bi mu se povećala plata u "kraljevskom klubu".
4 komentar(a)
modrić, Foto: Realmadrid.com
modrić, Foto: Realmadrid.com
Ažurirano: 08.08.2018. 16:06h

Luka Modrić pojavio se danas na treningu Reala u kampu Valdedebes, iako se pričalo da neće trenirati sa ekipom dok se ne riješi njegov status u "kraljevskom klubu".

Najbolji fudbaler Svjetskog prvenstva u Rusiji velika je meta milanskog Intera, o tome je javno pričao i trener "nerazura" Lućano Spaleti, a pojedini italijanski mediji tvrde čak da je sve gotovo.

Modrić je danas trebalo da razgovara sa prvim čovjekom klupa Florentinom Peresom, ali je sastanak odložen za sjutra. Hrvat je, navodno, odbio da se vidi sa potpredsjednikom kluba Hose Anhelom Sančesom, jer želi da priča samo sa Peresom.

Madridska "Marka", koja je izuzetno bliska Realu, tvrdi da će Modrić ostati u Realu, tako što će mu Peres povećati godišnju platu.

Ona sada iznosi 7,3 miliona eura, a više imaju i Serhio Ramos i Garet Bejl.

Peres je, međutim, po istom izvoru, razočaran ponašanjem igrača sa kojim je imao odličan odnos. Nije očekivao ultimatum, posebno ne sada, kada su Real napustili trener Zinedin Zidan i najbolji igrač Kristijano Ronaldo.

Španci se pitaju i da li je koketiranje sa Interom koordinisana igra Modrića i njegovih menadžera, kako bi mu se povećala plata u "kraljevskom klubu".

Modrić i Peres navodno imaju džentlmenski sporazum po kojem bi 32-godišnji Hrvat mogao da ode iz Reala ako to poželi jednog dana, uz razumnu cijenu. Prošle sedmice, Peres je izjavio da je Modrić slobodan ako neko uplati 750 miliona eura!

Inter je, po navodima italijanskih medija, spreman da Modriću godišnje da 10 miliona eura, pod uslovom da ga Real pusti za nisku cijenu. A ona glasi - 15 miliona eura odmah i jednogodišnja pozajmica sa obavezom otkupa narednog ljeta za 25 miliona.

Možda već sjutra će se znati je li mogućnost prelaska u Inter zapravao velika igra kako bi Luka dobio platu u Realu kakvu priželjkuje.

Modrića u pregovorima zastupaju poznati menadžer Vlado Lemić kao i legendarni crnogorski fudbaler, nekadašnji igrač i direktor Reala, Peđa Mijatović.

Bonus video: