Klop u čudu: Nadam se da smo sva svoja s...nja stavili u jedan meč

Liverpul je izgubio od Aston Vile čak 7:2

9639 pregleda 21 reakcija 2 komentar(a)
Klop na Vila Parku, Foto: AP
Klop na Vila Parku, Foto: AP

Trener Liverpula Jirgen Klop nije mogao precizno da objasni kako je njegov tim sinoć u Birmingemu doživio istorijski debakl.

Liverpul je izgubio od Aston Vile čak 7:2.

"Nisam siguran da mogu da objasnim šta se desilo. Mogu da kažem šta sam vidio. Vidio sam meč u kome je Aston Vila, iz kog god razloga, iskoristila skoro sve greške koje smo napravili. A mi smo griješili mnogo. I sve je otišlo u pogrešnom pravcu", rekao je Klop.

On je naglasio da su "redsi" pravili greške i u prošlosti, ali da nisu bile ovako očigledne i da ih protivnik nije ovako kažnjavao.

"Neočekivano je, ali sa druge strane možemo da gledamo i ovako - sva svoja s...nja smo stavili u jedan meč i sada možemo da nastavimo dalje. Neko je rekao da smo se branili traljavo, nismo, branili smo se loše i moram to da priznam. Ne mogu to sada da promijenim. Volio bih da možemo da treniramo ujutru i da možemo da pričamo o ovome, ali igrači idu na reprezentativnu pauzu", kazao je Klop.

U narednom kolu Premijer lige igra se Mersisajd derbi, a Everton je u naletu.

"Nadam se da će se svi vratiti zdravi i da ćemo dva dana od njihovog povratka iskoristiti da poboljšamo stvari, jer mislim da je Everton u zaista dobrom momentu i da ima jako odbar tim. Nadam se da ću naći prave riječi za njih do tada. Moramo da se pobrinemo da izgledamo bolje", rekao je Klop.

Bonus video: