Ponoćni Parti, Matador stigao u Junajted, Grujić višak

Pratite samu završnicu fudbalskog prelaznog roka

28885 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Www.manutd.com
Foto: Www.manutd.com
Ažurirano: 06.10.2020. 07:15h
Završeno
00:17h

I Arsenal je potvrdio dolazak Tomasa Partija, uz natpis "Welcome to the Partey" i hešteg #NoThomasNoPartey.

00:06h

Mančester siti je i definitivno odbio Barselonu, koja je za štopera Erika Garsiju nudila 10 miliona, plus još osam na ime bonusa.

Katalonci su se, navodno, sa svojim djetetom dogovorili da dođe naredne sezone kao slobodan igrač.

00:05h

Atletiko je objavio i da je iz Arsenala u suprotnom smjeru došao Lukas Toreira na pozajmicu do kraja sezone. U Madridu će, kao i u reprezentaciji Urigvaja, biti saigrač Luisu Suaresu i Hose Marija Himenesu.

00:01h

Sada je i zvanično - Tomas Parti je novi igrač Arsenala, koji je platio 50 miliona eura za vezistu Atletika. Madriđani su na svom sajtu objavili da je posao gotov, jer su predstavnici "tobdžija" u sjedište La Lige u 23 časa i 28 minuta dostavili uplatu vrijednu 50 miliona...

23:56h

Pored dovođenja nekoliko pojačanja za prvi tim i akademiju, Mančester junajted je danas objavio da je postigao dogovor sa Atalantom i da će u januaru doći Amad Dijalo Traore.

U pitanju je 18-godišnjak iz Obale Slonovače, prvi igrač rođen 2002. godine koji je postao strijelac u Seriji A. Junajted će do januara završiti radnu dozvolu, a Atalanta će za mlado krilo dobiti 20 plus 20 miliona eura!

23:53h

Bliži se kraj prelaznog roka, ali poslovi mogu da se završavaju i nakon ponoći ako su najavljeni. Najveći će svakako biti prelazak Tomasa Partija, koji za 50 miliona eura stiže iz Atletiko Madrida u Arsenal.

Pouzdanju "Atletik" javlja da je odradio ljekarske preglede u Madridu i da neće ni dolaziti u London sada, već da će se priključiti reprezentaciji Gane u Turskoj, pa tek nakon reprezentativne pauze stići na "Emirejts".

23:52h

Zanimljiva informacija stiže iz Španije - trener Valensije Havi Grasija je blizu odluke da podense ostavku zbog potpune neaktivnosti uprave tokom prelaznog roka.

23:50h

Dva posla Benfike u finišu prelaznog roka - iz Barselone je na pozajmicu vrijednu dva miliona eura, uz opciju kupovine za još 20 miliona, stigao je štoper Žan-Kler Todibo, dok u Bajern na jednogodišnju pozajmicu ide 19-godišnji vezista Tijago Dantaš.

Taj posao je čudan, jer ga niko nije najavio... Bavarci imaju pravo otkupa narednog ljeta za osam miliona eura.

23:47h

Lids je za 17 miliona eura, plus bonuse, doveo mlado brazilsko krilo iz Rena, Rafinju.

23:46h
23:46h
23:46h

Liverpul posljednjeg dana prelaznog roka nije uspio da se oslobodi Džerdana Šaćirija, Marka Grujića i Harija Vilsona, koji ostaju na "Enfildu".

Najveći gubitnik je Grujić, koji se nije vratio u Hertu, a propala je i mogućnost da pojača Verder. I ne samo to - do januara će biti bez seniorskog fudbala!

Svi klubovi imaju pravo da prijave 17 igrača za Premijer ligu i Ligu šampiona koji nisu odrasli u zemlji u kojoj igraju. Liverpul ih ima 18, a kako je velika gužva na sredini terena, Šaćiri će dobiti prednost u odnosu na srpskog igrača.

Da stvar po Grujića bude gora, Liverpul je ispao iz Liga kupa, pa do januara može da igra samo za rezervni tim "redsa"...

23:35h

Napad Mančester junajteda u naredne dvije sezone predvodiće čuveni urugvajski Matador, Edinson Kavani.

Bivši igrač Napolija i PSŽ-a će za dvije sezone zaraditi 20 miliona eura.

22:11h

Barselona u nekoliko posljednjih sati mora da završi nekoliko poslova - prodaje Rafinju Alkantaru Pari Sen Žermenu za tri miliona na ime bonusa i 35 odsto od narednog transfera, želi da ugrabi štopera Erika Garsiju (nudi 18 miliona, Mančester siti traži 20), a izgleda da od dolaska Memfisa Depaja nema ništa. Nije se ispunio uslov da Usman Dembele ode u Mančester junajted...

21:59h

Kris Smoling je definitivno igrač Rome, koja je za njega platila 15 miliona eura Mančester junajtedu, uz mogućih još pet na ime bonusa. Bilo je pitanje da li je sve završeno na vrijeme, jer se u Italiji "pijaca" zatvara u 20 časova, ali je transfer prijavljen na vrijeme.

21:58h

Lacio je riješio pitanje štopera, jer je iz Sautemptona na pozajmicu vratio Holanđanina Veslija Huta.

21:56h

Ren bi u posljednim satima mogao da ostane bez brazilskog krila Rafinje, koji je na pragu Lidsa, ali je doveo ništa manje kvalitetnog igrača - za 27 miliona eura je kupio Žeremija Dokua iz Anderlehta.

21:53h

Džek Vilšir je raskinuo ugovor sa Vest Hemom, čime je stekao uslov da kao slobodan agent nađe novi klub i nakon isteka prelaznog roka.

U oproštajnom pismu je poručio da nažalost nije ispalo kako je očekivao kada je došao ljeta 2018. godine.

20:39h

Fulam je očajno počeo sezonu, prijeti mu novo ekspresno ispadanje iz Premijer lige, zbog čega je danas doveo dva zvučna pojačanja na pozajmicu - Rubena Loftus-Čika iz Čelsija i Joahima Andersena iz Liona.

Engleski reprezentativac je vezista, a Danac, kojeg je Lion prije godinu platio Sampdoriji čak 30 miliona eura, igra na poziciji štopera. U Francuskoj se nije snašao, u Londonu ga čekaju kao spasioca.

20:22h

Pravila u Primeri su vjerovatno najgora u svijetu fudbala - kada Arsenal potpiše ugovor sa Tomasom Partijem, što će se definitivno dogoditi večeras, Atletiko Madrid će imati 30 dana da mu dovede zamjenu iz španskog šampionata?!

Zar je potrebno podsjećati da je Barselona zimus uzela Martina Brajtvajta zbog povrede Usmana Dembelea i tako Leganes praktično izbacila u Segundu, jer klub iz predgrađa Madrida nije mogao da dovede zamjenu za danskog napadača.

Sada bi u problemu mogao da bude Levante, jer se Ćolu Simeoneu sviđa Hose Kampanja, a klub Nikole Vukčevića neće moći ništa da uradi da se odbrani...

Bonus video: