Ronaldo - Katrin Majorga, nije gotovo?

Ona je svoju verziju priče ispričala u septembru 2018. godine, policija Las Vegasa otvorila slučaj, ali tužba nije pokrenuta, jer su tužioci objavili da Majorgine optužbe ne mogu da se dokažu kao osnovane

8198 pregleda 1 komentar(a)
Ronaldo i Katrin Majorga 2009., Foto: Printscreen
Ronaldo i Katrin Majorga 2009., Foto: Printscreen

Bivša manekenka Katrin Majorga i Kristijano Ronaldo uskoro bi mogli da se sretnu oči u oči na sudu u Nevadi, javljaju američki mediji.

Majorgina ispovijest da ju je Ronaldo silovao 2009. godine u jednom luksuznom hotelu u Las Vegasu, te da joj je platio 325 hiljada eura da bi ćutala o tome. uzdrmala je svijet.

Ona je svoju verziju priče ispričala u septembru 2018. godine, policija Las Vegasa otvorila slučaj, ali tužba nije pokrenuta, jer su tužioci objavili da Majorgine optužbe ne mogu da se dokažu kao osnovane.

Katrin Majorga je sada pokrenula civilni postupak protiv zvijezde Juventusa, i traži 180 hiljada eura odštete.

Ronaldo je, kako su pisali španski mediji prije dvije godine, pod pritiskom Reala, za koji je tada igrao, morao da spriječi da čitav slučaj izađe u medije, a on tvrdi da nije učinio krivično djelo. Tog ljeta je "kraljevski klub" doveo Ronalda iz Mančester junajteda za tada nevjerovatnih 94 miliona eura.

Kako navode mediji, ročište je zakazano za decembar, a navodno, u ovakvim slučajevima obavezno je prisustvo optuženog...

Bonus video: