De Bjazi: Izgubili smo zbog naših grešaka, a ne zaslugom rivala

Italijanski stručnjak je preuzeo Azerbejdžan sa ciljem da napravi rezultat koji je ostvario sa Albanijom, a koju je doveo na veliko takmičenje - EURO 2016

4868 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Đani de Bjazi, selektor Azerbejdžana, nije bio zadovoljan nakon meča sa Crnom Gorom - bio je razočaran načinom na koji je njegov tim izgubio 2:0.

"Željeli smo drugačiju utakmicu. Crna Gora je iz prvog pokušaja dala gol, to smo morali da izbjegnemo. U prvom poluvremenu smo igrali bez ritma, što inače ne radimo. Na kraju smo izgubili utakmicu u kojoj smo mogli mnogo više da nismo sami sebi napravili štetu na početku. Rezultat ove utakmice je više plod naših grešaka, nego zasluge rivala", kazao je De Bjazi.

Italijanski stručnjak je preuzeo Azerbejdžan sa ciljem da napravi rezultat koji je ostvario sa Albanijom, a koju je doveo na veliko takmičenje - EURO 2016.

"U Albaniji nisam imao velike igrače, već dobar tim, koji je rastao vremenom. Potrebno je da se vjeruje u projekat, u ekipu i trenera, da bi selekcije poput Albanije ili Crne Gore ostvarile nešto. Ništa se ne radi preko noći, potrebni su vrijeme i povjerenje. Potrebno je i da se vjeruje u mlade igrače, da im se ne stavlja pritisak, več da im se pruži šansa da napreduju", kazao je De Bjazi.

Bonus video: