Ronaldo "evakuisan" iz Portugala u Torino, ambulantna kola ga čekala na aerodromu

Kako su danas prenijeli portugalski i italijanski mediji, Ronaldo je iz Lisabona u Torino otputovao avionom za medicinsku evakuaciju, kako bi završio period izolacije

9603 pregleda 0 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS
Ažurirano: 14.10.2020. 16:20h

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo vratio se u Italiju, nakon što je u Portugalu utvrđeno da je zaražen koronavirusom.

Kako su danas prenijeli portugalski i italijanski mediji, Ronaldo je iz Lisabona u Torino otputovao avionom za medicinsku evakuaciju, kako bi završio period izolacije.

Portugalski Rekord objavio je fotografije aviona, za koji se tvrdi da koristi Ronaldo.

Italijanski mediji prenose da je sa Ronaldo sa aerdroma do kuće prebačen ambulantim kolima.

Period izolacije u Italiji je deset, a u Portugalu 14 dana.

Ronaldo je bio odvojen od reprezentacije Portugala, nakon što je u ponedjeljak testiran pozitivno na koronavirus. On nije imao simptome i dobrog je zdravstvenog stanja.

Rezultati su stigli dva dana uoči utakmice Portugala i Švedske u Lisabonu. On se odvojio od ekipe kada je i drugi test, obavljen u utorak, bio pozitivan.

Ronaldo je igrao protiv Francuske u nedjelju u Ligi nacija, kao i protiv Španije prijateljsku utakmicu prošle sedmice.

Ronaldo će propustiti utakmicu sa Krotoneom u subotu u Seriji A i meč sa Dinamom iz Kijeva, narednog utorka u Ligi šampiona. Takođe, mogao bi da propusti i duel sa Barselonom, 28. oktobra.

Ekipa Juventusa bila je u izolaciji nakon što su dva člana zaražena koronavirusom, ali je Ronaldu i još šestorici igrača bilo dozvoljeno da napuste tim i priključe se svojim reprezentacijama.

Bonus video: