Sekulić nakon operacije koljena: Vratiću se da pomognem u osvajanju duple krune

"Šest mjeseci je neki okviran period, ali poznavajući sebe i svoje tijelo, nadam se da ću se vratiti brže na teren", kaže Sekulić

6008 pregleda 55 reakcija 2 komentar(a)
Foto: FK Budućnost
Foto: FK Budućnost

Lijevi bek Nemanja Sekulić se vratio u Podgoricu nakon operacije prednjeg ukrštenog ligamenta desnog koljena u Zagrebu i navijačima poručio:

"Uživaću u igrama mojih saigrača i biću najveći navijač. Kada se oporavim, pomoći ću im da se osvoji dupla kruna", rekao je Sekulić koji je vjerovatno završio sezonu.

"Osjećam se odlično dva dana nakon od operacije, a krenuo sam sa vježbama koje mi je doktor Saša Janković pokazao. Polako se pripremam za pravi oporavak i naporan rad koji me čeka", istakao je Sekulić za sajt Budućnosti.

"Najbitnije je da je doktor izuzetno zadovoljan kako je prošla operacija, a sada je važno da se polako sve smiri i da krenem sa pravim vježbama".

Poruke podrške stižu sa svih strana...

"Znači mi ta podrška od saigrača, navijača, kluba... To je nešto što me raduje, a ne mogu da se ne zahvalim Budućnosti, predsjedniku Mijaču, saigračima, trenerima i navijačima. Uz tu podršku je sve lakše, jer sam doživio jednu od najtežih povreda u fudbalu".

Procjena je da će pauzirati oko pola godine zbog povrede koju je zaradio prije dvadesetak dana u meču protiv Rudara u Pljevljima.

"To je neki okviran period, ali poznavajući sebe i svoje tijelo, nadam se da ću se vratiti brže na teren. Daću sve od sebe da se vratim što prije, znam da me čeka paklen rad, ali i jedva čekam da počnem", zaključio je Sekulić.

Bonus video: