Vodeći dvojac preokretima do pobjeda

Kom je slavio preoketom protiv Mornara u Baru, Arsenal je učinio isto protiv Drezge u Spužu

3809 pregleda 0 komentar(a)
Kom pokazuje igrama da želi da se odmah vrati u Prvu ligu, Foto: Savo Prelević
Kom pokazuje igrama da želi da se odmah vrati u Prvu ligu, Foto: Savo Prelević

Vodeći timovi Amplitudo Druge fudbalske lige, Kom i Arsenal, ostvarili su pobjede u utakmicama 11. kola.

Kom je u Baru, preokretom u drugom poluvremenu, savladao Mornar 2:1 i zabilježio osmu pobjedu.

Domaćin je poveo pogotkom Marka Kažića u 39. minutu. Izjednačio je Iguči Riosuke u 57, dok je strijelac pobjedonosnog pogotka bio Vule Vujačić u 76. minutu.

U gostima slavio je i Arsenal, koji je u Spužu savladao Drezgu 3:1. Vođstvo domaćinu donio je Goran Burzanović u 11. minutu iz jedanaesterca. Izjednačio je Ivan Asanović u 31, a isti igrač bio je strijelac i drugog pogotka u 84. minutu za vođstvo od 2:1. Konačan rezultat postavio je Jovan Batuta u 89. minutu.

Sva tri boda iz Rožaja odnijeli su fudbaleri Igala, pobjedom protiv Ibra 2:1. Domaćin je poveo golom Božidara Bujiše u 28. minutu. Izjednačio je Marko Đukanović u 39, a pobjedu gostima donio je Balša Radović u 60. minutu.

Čast domaćina odbranilo je Berane, koje je pred svojim navijačima savladalo Jedinstvo 3:1, golovima Mladena Šoškića u trećem, Žarka Vilotijevića u 21. i Nikole Lekića u 42. minutu. Jedini pogodak za Jedinstvo postigao je Anton Memčević u desetom minutu.

Pobjedu je ostvario i Grbalj, koji je u Kotoru savladao Bokelj 1:0. Odlučujući pogodak, vrijedan tri boda, postigao je Nikola Stanišić u 50. minutu.

Kom i Arsenal, nakon 11. kola, dijele prvo mjesto na tabeli sa po 26 bodova. Mornar je treći sa 20, Igalo je osvojio 17, a bod manje Berane.

Bonus video: