"Sančes odlučio, agent dogovorio": Da li je sklopljen dogovor zime?

Siti je odbio da plati obeštećenje koje Venger želi, dok će Junajted isplatiti traženo, nude veći novac samom igraču od Sitija i izgleda da će on obući dres "đavola"
0 komentar(a)
Aleksis Sančes, Aleksis Sančez, Foto: Reuters
Aleksis Sančes, Aleksis Sančez, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.01.2018. 09:17h

Priča o prelasku Aleksisa Sančesa na Old Traford čini se gotovom.

Nekoliko različitih izvora potvrđuju da je Aleksis Sančez odlučio i da je njegov agent Felicevič dogovorio prelazak Čileanca u Junajted, pišu Sportske.

O pouzdanosti ovih navoda možda može da svjedoči da obično ažurni insajder Junajteda, Dankan Kastls tvrdi da je "Ninjo Maravilja" na korak od Mančester Junajteda.

Siti je odbio da plati obeštećenje koje Venger želi, dok će Junajted isplatiti traženo, nude veći novac samom igraču od Sitija i izgleda da će on obući dres "đavola".

Uz to, engleski mediji pišu da je Murinjo obećao Vudvordu da neće insistirati na drugim napadačima poput Grizmana, narednog ljeta, ako sada dovede Sančeza.

Venger je navodno odbio da u dil uključi Henrika Mhitarijana,.

Sa druge strane, u Sitiju navodno ne pristaju na ucjenu - imaju dogovor sa Sančesom, i kako se saznaje, Gvardiola smatra da ako Čileanac želi da zaista stigne u Siti, odbiće Murinja i sačekati ljeto da se preseli na Etihad, pišu Sportske.

Time je Sančes stavljen pred izbor, Arsenal bi naravno da ga proda, ali bi i njima ruke bile vezane ako Aleksis odbije Junajted. On izgleda to neće učiniti, a Murinjo je spreman da odustane i od Bejla, samo da se dokopa Sančesa, zatim bi mu ostalo 150 miliona funti za ljeto koje bi mogao da potroši da ojača odbranu i vezni red.

Da li je saga gotova? Izgleda da jeste, a navijači Sitija već komentarišu da im Sančes nije potreban i da misli samo na novac. Da je drugačije, smatraju, sačekao bi Siti i stigao na ljeto.

I dok se roje spekulacije o njegovoj budućnosti, očekuje se da Aleksis bude danas u sastavu kada Arsenal igra protiv Burnmuta. U derbiju dana, inače, sastaju se Liverpul i Mančester siti.

Bonus video: