TRANSFERI UŽIVO: Arsenal će Sančesa zamijeniti Obamejangom

Pratite zimski fudbalski prelazni rok uživo na portalu Vijesti
67 pregleda 0 komentar(a)
Obamejang, Foto: Reuters
Obamejang, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.01.2018. 20:13h

20.59 - Arsen Venger je rekao da će se više od budućnosti Aleksisa Sančesa znati u narednih 48 sati. Opširnije ovdje.

20.21 Arsenal je prvi put u Premijer ligi izgubio od Bornmuta i alarmi su upaljeni... Bivši vezista "tobdžija" Pol Merson savcjetuje Arsena Vengera da u transfer Aleksisa Sančesda uključi dovođenje Henrika Mhitarjana.

"On je jedan od najboljih igrača u ligi, samo je kod Murinaj izgubio na samopouzdanju. Sjetite se kako je igrao ui Dortmundu" podsjetio je Merson.

20.07 - Inter je nastavio pregovore sa Barselonom oko dolaska Rafinje na pozajmicu.

Dogovor nije daleko, ali dva kluba se mimoilaze u pet miliona - Barsa traži 30 za otkup na ljeto, a Inter je spreman da ponudi 20 plus tri na ime bonusa.

19:30 Arsenal je odustao od pokušaja da zadrži Aleksisa Sančesa, jer će angažovati Pjer-Emerika Obamejanga iz Borusije Dortmund, tvrdi poznati novinar Giljem Balage.

On smatra da je današnji suspenzija sjajnog Gabonca vezana sa željom da Dortmund potzitivno odgovori na ponudu "tobdžija" od 60 miliona eura.

Arsen Venger smatra da bi Obamejang bio idealan u tandemu sa Aleksandrom Lakazetom, a Balage tvrdi da će Arsenal kupiti još kvaklitetnih igrača ove zime.

19.25 Atalanta je nakon pobjeda na gostovanjima Romi i Napoliju, pokazala nevejrovatnu klasu. Za igre na tri fronta ekipi iz Berhgama su potrebna pojačanja i danas su predstavili vezistu, Luku Rica. On je igrač Bolonje koji je u polusezoni bio na pozajmici Spalu, za koji je odigrao 11 utakmica i postigao je dva gola.

Bonus video: