ugovor mu ističe na kraju sezone

Jovetić ima cilj u Monaku i ne razmišlja o Lionu: Želim da izborimo Evropu

“Dobro se osjećam, igrao sam u skoro svakom meču. Pokušaću da igram što više i da sa Monakom izborim Evropu. To je naš cilj", kazao je Jovetić

13739 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Twitter
Foto: Twitter

Stevan Jovetić ima cilj u Monaku - da ekipi pomogne da se vrati na evropsku scenu.

Jovetić je ušao u posljednju godinu ugovora sa "kneževima", ali je, kaže, maksimalno fokusiran na sezonu i što je najvažnije - osjeća se dobro.

Nakon duge pauze zbog teške povrede koljena, od koje se oporavio u januaru prošle godine, crnogorski as je propustio i jedan dio ljetnjih priprema, ali polako ulazi u takmičarski ritam.

Upisao je šest nastupa u prvenstvu, jednom je bio starter, a u posljednjem meču protiv Monpeljea igrao drugo poluvrijeme i pokrenuo ekipu da makar dođe do boda (1:1).

“Dobro se osjećam, igrao sam u skoro svakom meču. Pokušaću da igram što više i da sa Monakom izborim Evropu. To je naš cilj", kazao je Jovetić.

Francuski mediji su pred kraj prelaznog roka pominjali mogućnost da ode u Lion. Navodno, "lavovi" su bili zainteresovani za njega, ali su odlučili da ne prodaju Memfisa Depaja, koga je tražila Barselona...

Na pitanje da li ga privlači Lion, Jovetić, koji 2. novembra puni 31 godinu, odgovara:

“Ne, o tome ne razmišljam. Glavom sam potpuno u Monaku, a vidjećemo šta donosi budućnost. Imam ugovor do kraja sezone, razmišljam samo o tome da igram, a kada igram želim da pobjeđujem. Idem utakmicu po utakmicu, sa ciljem da ekipa dođe do Evrope", kazao je Jovetić. 

Povezani članci

25. Septembar 2020.

Stevan Jovetić na meti Liona?

Preporučujemo za Vas