Marko Mrvaljević srušio lidera i ponovo donio bodove Titogradu

Mrvaljević je u 64. minutu iz okreta sa 20-ak metara iskosa sa lijeve strane pogodio suprotni ugao i svom timu direktno donio sedmi od devet bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva

6071 pregleda 0 komentar(a)
Marko Mrvaljević slavi gol na meču sa Podgoricom, Foto: Savo Prelević
Marko Mrvaljević slavi gol na meču sa Podgoricom, Foto: Savo Prelević

Marko Mrvaljević je sa 19 godina lider OFK Titograda - sjajnim golom mladog napadača, tim Nikole Rakojevića je srušio lidera Podgoricu 1:0, u odličnom meču na Starom aerodromu.

Mrvaljević je u 64. minutu iz okreta sa 20-ak metara iskosa sa lijeve strane pogodio suprotni ugao i svom timu direktno donio sedmi od devet bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Postigao je jedini gol u pobjedi nad Zetom, a upisao se i u remiju protiv Iskre (1:1).

Jedan magičan potez je odlučio utakmicu, u kojoj gosti imaju za čim da žale.

Podgorica je, bez prvog strijelca lige Šalete Kordića, stvorila tri čiste situacije za gol - udarac Marka Vukčevića je zaustavio golman Spasojević, dok je Sentoku u prvom poluvremenu pogodio prečku, a u drugom šutirao pored gola sa 7-8 metara.

Sa šestoricom igrača u startnoj postavi mlađim od 21 godine, a bez izmjene tokom cijelog meča, OFK Titograd se hrabro borio, uglavnom i dobro branio, povremeno i mučio odbranu rivala, sve dok nije buknuo golgeterski talenat Marka Mrvaljevića...

Podgorica je doživjela drugi poraz u prvenstvu, nakon što je izgubila od Sutjeske 3:0 na prethodnom gostovanju i ostala na 18 bodova.

Bonus video: