Sprema se bomba - Siti odustao, Sančes sve bliži Junajtedu, Murinjo: Fenomenalan igrač

"Skaj" je danas javio da je Mančester siti odustao od Sančesa i da je Junajted veliki favorit da ga dovede već u januaru za 40 miliona eura
0 komentar(a)
Aleksis Sančes, Aleksis Sančez, Foto: Reuters
Aleksis Sančes, Aleksis Sančez, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.01.2018. 18:10h

Žoze Murinjo nije demantovao da je Junajted favorit da do kraja mjeseca dovede Aleksisa Sančesa.

Naprotiv, između redova bi se moglo naslutiti da se nešto "kuva".

"Ne vjerujem mnogo u januarski prelazni rok, niti dovodimo igrače samo da bismo potrošili novac. Ono u šta mi vjerujemo je to da ima igrača za koje vrijedi iskoristiti šansu da se angažuju, ako ona postoji, bez obzira da li je januar, mart ili jul. O Sančesu neću da govorim, jer nije etički. On je igrač Arsenala, igraće za Arsenal ovog vikenda. Jedino što mogu da kažem je da je fenomenalan fudbaler", kazao je Murinjo.

"Skaj" je danas javio da je Mančester siti odustao od Sančesa i da je Junajted veliki favorit da ga dovede već u januaru za 40 miliona eura. Jedna od opcija je i da u Arsenal kao dio transfera dođe Henrik Mhitarjan.

Sančesu ugovor ističe na ljeto.

"Nema ništa novo, ali naravno da želim da se ova priča završi što brže. Aleksis je poseban igrač i ako on ode, moramo da nađemo novi balans u ekipi. Dakle, ako me pitate da li može da ide, znate odgovor - moramo da nađemo zamjenu", rekao je Arsen Venger.

Zamjena bi mogla da dođe iz Francuske - Arsenalu je interesantan Brazilac Malkom.

"Jeste interesantan igrač, ali ne dešava se ništa", kazao je Venger.

Bonus video: